Sims 4-ben honnan lehet szerezni a lent leírt dolgokat?
Szóval. Custom contentekről lenne szó.
első:
https://www.youtube.com/watch?v=qdFW98TPozE ebben a videóban a második (fiús) lány mindennapi szettjéből a sapkát (tehát azt a sapit ami pl 10:48-nál van) és hasonlókat hol tudok letölteni? És mire kell rákeresni? Bocsi, nem tudok angolul :s
második:
vans old skool cipő is kéne, segítenétek?
harmadik:
hol lehet olyan pulcsikat/derékra kötött és hasonló kardigánokat találni amik külön vannak a pólótól, nem hozzá járnak?
Remélem érthető volt. :) Válaszaitokat várom szeretettel!
TSR - The Sims Resource, az egyik legnagyobb ilyen CC-s oldal, szerintem megtalálsz itt bármit ami kell :D
Egyébként némi blender ismerettel és grafikus tudással meg tudsz csinálni bármit :D Én pl sok mindent megcsinálok magamnak, így pont olyan amilyet én akarok, és kicsit jobb quality is, mert tudom h a gépem elviszi :D
Az ilyen sapeszt beanie-nek hívják, de ha nem tudod pontosan, hogy mit keresel akkor TSR-en csak lapozgass az adott dolgok között, most pl: Accessories/Female/Hats
De a sapkát megkerestem most neked eme unalmas szombati napon :D :
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!