Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Csak én utálom a raider. Io-t?

Csak én utálom a raider. Io-t?

Figyelt kérdés

Elég régóta játszom a WoW-al, konkrétan idén több mint 10 éve folyamatosan, viszont ilyen egy eltolt dolgot nem láttam. Még anno a gearscore is jobb volt.

Nem vagyok benn klánban, jelenleg lazítottam a játékmennyiségen, csak heti instát szoktam letolni, WQ-z gatok ilyesmi.

Viszont minden héten szenvedés egy 10-es csapatot találni, mert mindenhova ezt az idióta io score ot kérik, amivel mindössze annyi a baj, hogy klánban nem vagyok, tehát a puggal megölt 6/8 marad HC Uldirból, mellé viszont 3 instát szeretek igazából, és ebből a háromból toltam csak 10-est, instánként többet is. Viszont ennek hála a score nem nagy, mert ugye a maradék instában max iylen 5-6 körüliek vannak, és persze, hogy azt elsik, hogy kicsi a pont, akkor nem visszük, hiába sorakozik ott adott isntára a lefutott kulcs, akár időre kényelmesen.

Csak szerintem teszi tönkre bizonyos szinten a pugolást ez a rendszer?

2018. nov. 18. 00:43
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!