Mennyi idő kell a pubg-hez?
Ha rég játszottál FPS játékkal, vagy pedig egyáltalán nem, akkor akár 300 óra is szóba jöhet. Ebben benne van a megfelelő érzékenység (ajánlok minél kisebbet) megtalálása, illetve billentyűkiosztások, stb. Ha már egérrel nagyjából precízen 1 pontra tudsz célozni még mindig nem elég, a fegyverek recoiljára is rá kell érezni, snipernél távolságra is.
Aztán még egyéb dolgok: preferált fegyverek, hova érdemes menni, hogy lootolni, stb.
Persze ez az idő jelentősen csökkenhet, ha pl van aki segít, vagy ha azért az FPS játékok nem állnak messze tőled, de 1-2 videó megnézése sem árt (wackyjacky tutoriáljait ajánlom, de 1-2 gameplay sem árt tőle, vagy chocotaco-tól, shroud régebbi videóiból-> ők kissé agresszív játékstílusban tolják, nem muszáj követned, de 1-2 apróságot el lehet tőlük lesni). Kb ennyi idő múlva azért mindenképp illik kb min 1-es K/D arányt elérni de inkább kicsit magasabb legyen a cél és top10-ben is viszonylag sokszor lenni. Én akivel szívesen játszok, azok legalább kb 0.8-as KD-val rendelkeznek, annak ellenére is hogy az enyém akár többszöröse, de legalább valamicskét hozzátesznek a meccshez és nem solo játékosként érzem magam duoban, rosszabb esetben squadban :)
Nyilván minél több időt fektetsz bele egy játékban annál jobb leszel, itt sincs másképp, de tényleg nehéz egy konkrét óraszámot mondani, alapból hogy mindenkénél más. Én meghatároztam egy 300-at, ami valljuk be: nem kevés. Ha ezután sem érzed magad jobb játékosnak, akkor sincs semmi baj, csak érdemes elgondolkozni, hogy mit csinálsz rosszul, tanulni a hibáidból, próbálni fejlődni és nem mást okolni a halálodért. (nyilván néha pl desync miatt nem a te hibád, ez ellen sokat nem tehetsz sajnos)
Köszönöm a részletes választ , ment a zöld pont !
76 óránál járok. Win még nwm volt de volt pár jó köröm már. Remélem hamar belejövök .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!