Szeretnék venni egy xboxot. Szerintetek most megéri xbox360-at venni vagy inkább egy Xbox one-t?
Figyelt kérdés
Az Xbox 360 nem olyan drága viszont az Xbox one szerintem igen. Megéri inkább gyűjteni egy Xbox one-ra?
Szeretnék rá olyan játékokat mint pl.: Star wars, Lego játékok, Minecraft,gta5 ezek mennek Xbox 360-on?
2018. nov. 9. 22:47
1/13 anonim válasza:
One,egyértelmű. De már van One S is csak az gondolom vlmivel drágább.
A 2 konzol közül én PS-t vennék inkább,már csak az exkluzívok miatt is. A Forza Horizon gépre is beszerezhető pl.
Ha már itt vagyok,én mindig pc párti leszek
2/13 anonim válasza:
Xbox one-t vegyél, már egész olcsón be lehet szerezni, és megy rajta egy csomó 360-as és classic játék is.
3/13 anonim válasza:
És mi van ha nem foglalkozik a PS exkluzívokkal?
Xbox One-t érdemes venni használtan, sokszor 40-50k körül már kapható, és így alig drágább mint egy 360. Ráadásul a One visszakompatibilis a 360-as játékok zömével, ami dugig van Star Wars, Legos játékkal.
4/13 A kérdező kommentje:
40-50k??
Eredetileg vagy használtan?
2018. nov. 10. 15:07
6/13 anonim válasza:
Most jön a Black Friday is, nem kizárt hogy zsír új gépeket fognak árulni 40-60 között, ráadásul ilyenkor a használt gépek árai is sokszor lemennek, én a helyedbe tuti megvárnám.
7/13 A kérdező kommentje:
Rendben köszi És ez a black friday mikor lesz?
2018. nov. 11. 10:28
8/13 anonim válasza:
Ha jól tudom jövőhéten, de lehet csak azután, figyeld a hirdetéseket, oldalakat. Egy napon lesz mindenhol.
9/13 anonim válasza:
Én a tavalyi Black Friday alatt vettem 500 GB-os One S-t kerek 50 ropiért. Szóval érdemes várnod kb. 2 hetet és venni egy One-t.
10/13 A kérdező kommentje:
Rendben köszi nagyon!
2018. nov. 13. 20:42
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!