Miert akad ennyire a Minecraft? (Video lent)
A gepem :
-4Gb ddr2 800mhz ram
-2Gb Nvidia Geforce Gt640 videokartya
-2,7Ghz IntelR Dual Core E5400 Proci
1.12 hibatlanul fut ,de az 1.13 nem.
Javas verzioban van csak ez , Windows 10es verzioban az 1.13 is jo. (Csak hogy en javason akarok jatszani ismerossel)
Főbb beallitasok :
-Grafika : Gyors
-Simitott megvilagitas : Ki
-Vsync : Ki
-mip lekerdezes merteke :4 (amugy ez mi?)
-Entitas arnyek : Ki
-Latotav 8 Chunk
-max fps 120
-kamera billeges : ki
-felhok : gyors
-reszecskek: csokkentett
-vbo-k : ki (ez mi?)
- biomok kozti atmenet : 5x5 (ez mi?)
Videó :
Próbáld meg, hogy több memóriát engedélyezel a játéknak.
Launcherben Indítási beállítások, ott kapcsold be a haladó beállításokat, majd kattints arra a verzióra amivel játszani szeretnél. Ott kapcsold be a JVM argumentumokat és abban a sorban a "-Xmx1G" részt írd át pl "-Xmx3G"-ra. Mert alapesetben csak 1 gigát engedélyez a játéknak, lehet ez megoldja.
A biomok közti átmenet pedig a különböző hőmérsékletű vizeknél látszódik, hogy hány blokkon keresztül menjen az átmenet pl a langyos és a meleg víz között, mert ügye az 1.13-ban mindegyik víznek más a színe.
2Gb volt alapbol ,adtam neki 3at,de meg mindig nemjo sajnos. 4Gb van osszesen a gepemben ,adhatok neki 4et is? A rendszer is fogja tudni hasznalni azt ami kell?
A processzor nem lehet az oka? Bar boven adja azt a szintet amit elvileg kellene a mc-hez
Koszi.
De ennyivel jobban lenne optimalizalva a Windows10-es kiadas? Mert ott minden jo.
Tenyleg nott,most neztem ,mar a minimumnal is 3,1Ghz procit ir ,ami szerintem nevetseges.
A 3.1 GHz 1 magos gépre vonatkozik, a tiedben 2 mag van, így nem ez a baja.
Java-t mikor frissítettél?
Egyébként meg igen, a win10-re kiadott jobban optimalizált, mivel a Java minden platformon fut, nem annyira specifikus.
Látótávot ha tudod húzhatod még lejjebb, az is segít a gépednek, illetve semmi más ne fusson a háttérben, tehá böngésző, skype, stb lődd le őket.
Ja ezt nemtudtam. Nem lehet ,hogy a Minecraft azok koze a jatekok koze tartozik amik nem kezelnek tobb magot?
A latotavot probaltam lejjebb huzni ,konkretan a legalacsonyabbra raktam,de semmi. Majd az Optifine-t fogom kiprobalni ,bar elvileg most is booooven mennie kellene szepen ,tehat lehet ,hogy nem a gepemmel lesz problema.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!