Jó MMORPG-k így 2018 végén?
Sziasztok. Keresnék 1 jó mmorpg-t magamnak amit viszonylag elég sokat játszanak. Egy két kikötésem azonban lenne felé:
a karakterem lehessen vérfarkas szerűség(mint Lupus bless-ben) vagy farkas pet/mount(GW 2) vagy ha farkas faj nincs akkor elfek.
lehetőleg ezen faj számára legyen elérhető a következő 2 kaszt: íjász és mágus(vagy ezen kasztok változatai mint pl ranger,scout,mystic,sorcerer,stb)
Nem utolsó sorban és ez a legfontosabb hogy legyen teljes F2P Ezt úgy értem hogy ne úgy mint GW2 vagy Star Wars TOR hogy amig nem veszed meg kiegészítőket/egyebeket addig nincs teljes hozzáférésed a játékhoz és le vagy korlátozva. Tehát ráköltés nélkül is legyen minden elérhető(max szint,itemek,petek,mountok,stb)
Na és lehetőleg menjen is a gépemen, persze azt nem várom el hogy full hd-ba de legalább mediumon ha lehet. :)
Configom:
Intel Pentium g2030 3ghz(2 magos)
Amd Radeon R7 240 1gb
8gb ram
win7 x64 Op. rendszer.
Sok az igény, gyenge a gép.
F2P pont azért ingyenes, mert a játékon belül a mikro tranzakciókkal szedik meg magukat a fejlesztők, ezért a fizetős valutával vehetsz mindenfélét.
Próbáld ki a Bless-t.
Annyira azért nem gyenge a gép ha Tera meg Riders of Icarus elmegy rajta maxon fps drop és lagg nélkül de abban igazad van hogy nem 1 mai gép.
Félreértés ne essék. Nekem a mikro tranzakciókkal nincs bajom F2P játékokban sőt néha még örülök is ha nagyon úgy van a helyzetem hogy nem akar farmból összejönni valami akkor meg tudom ingame shop-ba venni. Mint írtam nekem azzal van bajom ha 1 játék úgy F2P mint GW2 vagy Star Wars TOR, hogy amíg nem veszel(gw-be kieget, a tor-ba prémium hozzáférést azaz subscriptiont) addig sok a lekorlátozás és nem férsz hozzá minden funkcióhoz vagy max szinthez és stb.
Bless terveimbe van de még érdekelne milyen más mmorpg-k is vannak. :)
Sajnos az eredeti WoW nálam nem játszik. Per pillanat nincs majd 20k forintom fölösbe hogy minden dlc-vel megvegyem, mert a token az 1 dolog de előbb meg is kell venni sajnos. Ami ugyancsak 2 esélyes mert vagy bejönne majd vagy nem és kidobni való pénz nincs ebbe a mai világban.
Esetleg még valami javaslat?
Az a baj, hogy igazából már a mmorpg műfaj halott.
Új játék ami itt a nyugati embernek is fogyasztható nem jön. Csak keleti vacak, tucat mmo-k.
A régiek közül ami van az vagy kihalt, vagy fizetős.
Vagy fizetsz egy fix havidijat vagy a többszörösét mikrótranzakciókkal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!