Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Aki jól teljesít a videojátéko...

Aki jól teljesít a videojátékokban, annak magasabb az intelligenciája? .

Figyelt kérdés

...Mint azoknak, akik rosszabbul játszanak. Mert jobb stratégiát tudnak kitalálni, amivel megnyerik a meccset.

Most játszottam nemrég Owerwatchban arcade mod-ban 1v1-et egy kisebb szintűvel, és hát rommá vert, esélyem se volt. Másik körben is őt dobta, és másodszor is elvert, szintén 0 eséllyel, akármit csinálhattam.

2018. nov. 6. 17:47
 1/9 anonim ***** válasza:
79%
Inkább a reakcióideje jobb, vagy nagyobb a tapasztalata, vagy jobb a gépe és a játék bármilyen akadás nélkül stabilan fut neki. Ez nem intelligencia kérdése, hogy le tudsz-e nyomni pár billentyűt egymás után.
2018. nov. 6. 17:50
 2/9 A kérdező kommentje:
de kell a stratégia is. Hiába van jó géped ha pl: egy Reaper jön feléd te pedig Mccree-vel vagy. Számít mikor nyomod ki az E-t, lehetőleg még a Reaper árnyék formája előtt. Vagy vegyük a stratégia játékokat - itt már a nevében benne van, hogy stratégia, tehát nem reakcióidő dönt...
2018. nov. 6. 18:06
 3/9 anonim ***** válasza:
Szerintem van benne valami. Ha 2 közeli barátomat veszem példának, az egyik igazán okos és a játékokban is nagyon jó. A másik, hát nem éppen egy Einstein és a játékokban is borzalmas. Valami összefüggés biztos van a kettő között.
2018. nov. 6. 19:48
 4/9 anonim ***** válasza:
70%

Én Overwatchoz hasonló játékokat nem hasonlítanék össze intelligenciaszinttel, mert sok a mikrolagg, bug, optimalizálatlanság, balance hiánya, és sok múlik szerencsén is.

Stratégiai játék már inkább, viszont ott meg meg tudod könnyen tanulni, hogy mi mit tud, és mi a jobb megoldás, de egy ténylegesen nehéz strategizálást, tervezést nem igényel.

2018. nov. 6. 20:16
 5/9 anonim ***** válasza:

Eleg sok tanulmany keszult mar errol a temarol. Tobbseg szerint pozitiv hatassal van.

Az hogy egy kis szintu vert el meg semmit sem jelent. Attol meg lehet a main accountja kimaxolva.

2018. nov. 6. 22:48
 6/9 anonim ***** válasza:
39%

Reakció idő, tudni kell a karakterek skilljeinek tulajdonságait, hatókörét, lejárati idejét.

Nem csak a saját karaktereddel kell tisztában lenni mp pontosan, hanem az ellenfeledével is.

+sok ember nem tud nyugodtan, megfontoltan játszani és beparázva elnyomja az összes vagy fontosabb skilljeit , ami öngyilkosság s az ellenfélnek még van ütő kártyája.

Volt hogy 6v6 (bns)egyik ismimmel bedaráltuk a másik 6 embert, míg a mellettünk lévők vagy döglöttek vagy a háttérben odébb az átállítani valókat megcsinálták ezzel gyorsítva a win-t.(már akinek volt esze s nem volt öngyi a feltartott tömegben.)

Epic mikor kiderült, hogy nő vagyok... Egyedül ez az ismim tudta, mert meg kellett szólalnom.

Raid közepén mosdóba kellett mennem és egyik party tag beszólt, hogy afk-zok pedig írtam hova megyek csak gondolom neki az összevont chat pörgött s eltoltak szövegben.

A vacak angol: She /He megkülönböztetése miatt buktam le.

Én meg reflexből felszólaltam b+

XD a hangomat pedig kimagyarázni már nem ment. :'(

Visszatérve:

Igen kell a jó gép, jó net és megfelelő fps, ping (progikat használtam erre)

Kisebb ablak módba is játszottam olykor, hogy jobban menjen a kicsike. (jó gépnél is van kis nyereség ha beáldozom, hogy nem fullon nyomom)

Amúgy nem szerettem a PVP-t de anno 100win kellett egy arany arcdíszhez XD csak azért vágtam bele s megtetszett. ^^"

Hiányzik sokszor a game de év vége közeledik + ünnepek = mégtöbb tervezni és kivitelezni való megrendelés esett a nyakamba ><"

Betegesen kocka voltam, de amennyi időt bele öltem az sok volt.

Amióta letettem 8x annyit keresek a kezemből kiadott munkáimmal... 😂

Shin meg mesélte nem engedték a szülei e-sporton tovább haladni...idióták. (jóval fiatalabb nálam, lengyel-kínai jóarc srác)

2018. nov. 7. 06:19
 7/9 anonim ***** válasza:
Ez a magasabb intelligencia túl tág fogalom. Attól, mert valaki jó játékokban még nem lesz Sheldon Cooper. Az adott játékhoz szükséges dolgokban lehet, hogy jobban teljesít, de másban már lehet sokkal kevésbé. Konkrét példa: dél-koreaiak például hiába dominálják sok esportban a világot, nyelvet tanulni sokuk borzalmasan tud csak. Óriási gondot jelent sok esport csapatnál például, hogy angolul alig tudnak megtanulni. Itt most a Dél-Koreában felnőtt koreaiakra gondolok.
2018. nov. 8. 11:30
 8/9 A kérdező kommentje:

3-as: nekem is vannak hasonló példák a környezetemben...

7-es: de a keletiek (kínaiak, japánok, koreaiak) mind élen járnak a technológiában, innovációkban...

2018. nov. 8. 15:56
 9/9 anonim ***** válasza:
Ha nálunk is olyan tanulási elvárások és olyan mennyiségű anyagokat tanítanának az iskolában mink is az élen járnak. Hátulütője, hogy öngyilkosságokban is élen járnak, Japánban annyira, hogy külön könyveket is adtak ki öngyilkossági tippekhez. Meg ott már szokványos, hogyha egy középiskolai/gimnáziumi tablón van több feketén bekeretezett tanuló (öngyilkosok lettek mielőtt elvégezték volna).
2018. nov. 9. 07:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!