Aki jól teljesít a videojátékokban, annak magasabb az intelligenciája? .
...Mint azoknak, akik rosszabbul játszanak. Mert jobb stratégiát tudnak kitalálni, amivel megnyerik a meccset.
Most játszottam nemrég Owerwatchban arcade mod-ban 1v1-et egy kisebb szintűvel, és hát rommá vert, esélyem se volt. Másik körben is őt dobta, és másodszor is elvert, szintén 0 eséllyel, akármit csinálhattam.
Én Overwatchoz hasonló játékokat nem hasonlítanék össze intelligenciaszinttel, mert sok a mikrolagg, bug, optimalizálatlanság, balance hiánya, és sok múlik szerencsén is.
Stratégiai játék már inkább, viszont ott meg meg tudod könnyen tanulni, hogy mi mit tud, és mi a jobb megoldás, de egy ténylegesen nehéz strategizálást, tervezést nem igényel.
Eleg sok tanulmany keszult mar errol a temarol. Tobbseg szerint pozitiv hatassal van.
Az hogy egy kis szintu vert el meg semmit sem jelent. Attol meg lehet a main accountja kimaxolva.
Reakció idő, tudni kell a karakterek skilljeinek tulajdonságait, hatókörét, lejárati idejét.
Nem csak a saját karaktereddel kell tisztában lenni mp pontosan, hanem az ellenfeledével is.
+sok ember nem tud nyugodtan, megfontoltan játszani és beparázva elnyomja az összes vagy fontosabb skilljeit , ami öngyilkosság s az ellenfélnek még van ütő kártyája.
Volt hogy 6v6 (bns)egyik ismimmel bedaráltuk a másik 6 embert, míg a mellettünk lévők vagy döglöttek vagy a háttérben odébb az átállítani valókat megcsinálták ezzel gyorsítva a win-t.(már akinek volt esze s nem volt öngyi a feltartott tömegben.)
Epic mikor kiderült, hogy nő vagyok... Egyedül ez az ismim tudta, mert meg kellett szólalnom.
Raid közepén mosdóba kellett mennem és egyik party tag beszólt, hogy afk-zok pedig írtam hova megyek csak gondolom neki az összevont chat pörgött s eltoltak szövegben.
A vacak angol: She /He megkülönböztetése miatt buktam le.
Én meg reflexből felszólaltam b+
XD a hangomat pedig kimagyarázni már nem ment. :'(
Visszatérve:
Igen kell a jó gép, jó net és megfelelő fps, ping (progikat használtam erre)
Kisebb ablak módba is játszottam olykor, hogy jobban menjen a kicsike. (jó gépnél is van kis nyereség ha beáldozom, hogy nem fullon nyomom)
Amúgy nem szerettem a PVP-t de anno 100win kellett egy arany arcdíszhez XD csak azért vágtam bele s megtetszett. ^^"
Hiányzik sokszor a game de év vége közeledik + ünnepek = mégtöbb tervezni és kivitelezni való megrendelés esett a nyakamba ><"
Betegesen kocka voltam, de amennyi időt bele öltem az sok volt.
Amióta letettem 8x annyit keresek a kezemből kiadott munkáimmal... 😂
Shin meg mesélte nem engedték a szülei e-sporton tovább haladni...idióták. (jóval fiatalabb nálam, lengyel-kínai jóarc srác)
3-as: nekem is vannak hasonló példák a környezetemben...
7-es: de a keletiek (kínaiak, japánok, koreaiak) mind élen járnak a technológiában, innovációkban...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!