Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Megéri megvenni ezeket a...

Megéri megvenni ezeket a játékokat vagy csak egy csalódás volt a számotokra?

Figyelt kérdés

Warhammer: Vermintide 2

WOW: Battle For Azeroth

Monster Hunter World

2018. nov. 1. 08:52
 1/9 anonim ***** válasza:
46%

A Vermintide 2-t nagyon megbántam, szerintem élvezhetetlenül nehéz lett (pedig az első részbe több száz órát beletoltam). A legkönnyebb fokozaton ránk ront egy Káoszivadék, közben egy hordát is a nyakunkba dob a játék, egy Káoszvarázsló a tornádójával szétszórja a csapatot, és ebben a pillanatban feltűnik egy Ratling Gunner: rajta, éld túl. Én bírom a nehéz játékokat, de ez unfair, csaló módon nehéz.

WoW-ot már évek óta nem játszom.

A MHW sokaknak azért okozott csalódást, mert téves elvárásokkal ültek le elé. Nagy történetet vártak, MMO-szerű csapatos kalandokat, satöbbi. De ez a játék arról szól, hogy szörnyeket ölsz, a darabjaikból fegyvereket és páncélokat gyártasz, hogy még nagyobb szörnyeket tudjál velük leölni. Ennyi az egész játék, és nem több. De ezt az egyet fantasztikusan hozza.

2018. nov. 1. 10:37
 2/9 anonim ***** válasza:
64%

1.

Nem néztél videó végigjátszást?

2018. nov. 1. 11:07
 3/9 anonim ***** válasza:
74%
#2: Miről? Mert a fenti játékok egyikét sem lehet "végigjátszani".
2018. nov. 1. 16:26
 4/9 A kérdező kommentje:

1 napig néztem videókat mert nem tudtam eldönteni melyiket vegyem BFA-t vagy a másik 2-t de sok helyen olvastam hogy BFA legrosszabb kieg meg nekem se jött be annyira pedig szeretem a wowot szóval a másik kettőt vettem meg inkább majd wowozok ha kiadnak valami jó kieget.A vermintide 2 nagyon tetszik csak le kellett butítani grafot mer procim nem bírta mikor 80 ellenfél rontott ránk egyszerre :D

Monster hunter World se rossz de még nem tapasztaltam ki milyen még az elején járok.

2018. nov. 1. 16:50
 5/9 anonim ***** válasza:

BFA valóban nem a legjobb kieg, legrosszabbnak nem nevezném, mert a WoD-nál biztosan jobb, de a Legion után nagyon halvány a dolog.

Igazából egy Legion 2.0 semmi több.

2018. nov. 1. 18:36
 6/9 anonim ***** válasza:
74%

BFA azok szerint a legroszabb kieg akik nem cumizták végig WOD-ot.

Na AZ egy sz@r kieg volt.

A BFA fő baja hogy túl sok új dolgot akartak bele de ezek félkészek lettek, kicsit alakítgatni kellene rajtuk amiket amúgy ahogy nézem szép lassan meg is tesznek szóval még van esély hogy oké (nem Legion szintű de élvezhető) kieg lesz belőle.

2018. nov. 8. 10:06
 7/9 anonim ***** válasza:
82%

Mai napig játszok a Vermintide 2-vel, a kiadás óta. Egyre nehezebb, Cataclysm mód is van már benne, de szerintem még így sem éri el a Vermintide 1 nehézségét.

WOW-oztam is tavaly eredetin, kb. októberig. Szerintem ez a játék már nem ugyanaz mint régen, nagyon rászálltak a pénzre a fejlesztők, úgy próbálnak meg lehúzni és ott, ahol lehet. A játékmenet is már túlzottan unalmas meg ismétlődő. Elvesztette az RPG feelinget. Most behozták a Classic WoW-ot ami tényleg egy izgalmas felüdülés. LVL 10-ig fejlesztettem egy Palát, de meguntam. Egyszerűen azt a feelinget már nem lehet visszahozni, ami 2006-ban volt.

2020. márc. 11. 08:12
 8/9 anonim ***** válasza:
64%
#6-os vagyok visszaszívom, 12 év után először nem fizettem be a wowot és nem nagyon hiányzik, majd shadowlands kap egy esélyt.
2020. márc. 11. 22:03
 9/9 anonim ***** válasza:
100%
Szintén mai napig játszom a Vermintide 2-t a kiadás óta. Az egyik legjobb és legizgalmasabb co-op fps, amit valaha kiadtak és folyamatosan megy a support már 5. éve. Néha a fejlesztők is beszállnak a játékba és lehet velük játszani, streamek vannak, bug javítások, a fejlesztők a játékosokkal kommunikálnak és olyan dolgokat tesznek bele a játékba, amik nekik is megkönnyítik a dolgokat. Többféle mod van és még mindig sokan streamelik Twitchen.
2022. jan. 16. 12:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!