Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Szeretném újra játszani az...

Szeretném újra játszani az egyik játékot de nem tudom hogy megéri-e?

Figyelt kérdés
Az assassin's creed black flag-et szeretném újra játszani. Nagyon nagy hatással volt rám ez a játék és ezért is gondolkodtam el rajta. Sajnos volt már rá példa hogy újra játszottam egy játékot és nem volt olyan jó mint ahogy emlékeztem.

2018. okt. 28. 20:50
 1/3 anonim ***** válasza:
Én 2-3szor biztos újra játszottam, nekem is nagyon bejött.
2018. okt. 28. 21:25
 2/3 anonim ***** válasza:

Én 2x vittem végig, de nem voltam tőle elragadtatva egyszer sem. De akkor minek toltam végig kétszer? Annyira nem is jött be.. Na mind1.

Amúgy meg te tudod, néha tényleg előfordul az ilyen, hogy másodjára kevésbé jó egy játék.

2018. okt. 29. 14:34
 3/3 anonim ***** válasza:

Bár még csak egyszer játszottam, de szerintem érdemes! Nekem még elég friss, majd ha már kikopott kicsit (na meg ha végigvittem az összes többi részt ami eddig kimaradt) biztosan újrajátszom, ha más nem, mert a kalózok korának szerelmese vagyok.

Amúgy az Ezio trilógiát többször is végigjátszottam, azok másodszorra is ugyanakkora élmények voltak. Szerintem a BLack flaggel se lesz másképp. ;) Jó játékot!

2018. okt. 31. 23:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!