Minecraftban tudok ismerossel jatszani (sima tulelot) online?
A Minecraft tobbszereplos jatekkent hirdeti magat,tobb olyan kep is van (hivatalos helyeken) ahol tobben jatszanak.
Na most en nem talaltam jatekon belul lehetoseg arra ,hogy szervert csinaljak.
Velem van a baj ,vagy tenyleg nem lehet segedbprogram nelkul?
(Eredeti ,java)
A szervert neked kell csinálni, rengeteg videó van róla youtubeon, de ha csak 2 főre akarsz, akkor eredeti játékkal lehet ingyen szervert bérelni microsofttól (win10 kiadás).
Ha JAVA verziót használsz, akkor meg neked kell csinálni, hogy aztán ezt hamachival, routeren keresztül port forwarddal, szerver bérléssel oldod meg, csak rajtad áll (mint írtam, több ezer erről szóló youtube videó van)
#1- koszi
Csak szerintem pofatlansag ,hogy evek ota multiplayer jatekkent akarjak eladni (mar mielott kijott volna a windows10-es verzio is) ,de alapjaraton lehetoseg sincs szervert csinalni?
Oke ,hogy hamachi meg miegymas,de azert na. Megveszed a jatekot ,ami multiplayeres ,de kulon kell hozza szervert berelni?🤔
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!