Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Hány évesek azok, akik a...

Hány évesek azok, akik a Pokemon Go-val játszanak?

Figyelt kérdés
Őszintén :) kíváncsi vagyok, hiszen a célközönség az eredeti mese kedvelői lehettek, akik bizony már túl vannak a huszadik életévükön. :) Van olyan húsz éves kor feletti (rajtam kívül :D) aki időnként bizony gyűjti a pokékat? :D Írjátok meg hány évesek vagytok! :)

2018. okt. 18. 13:07
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Mi a párommal elmentünk a dortmundi safari zonera és őszintén azt hittem, hogy többségben gyerekek lesznek majd ott, de 20 év alattiakat alig lehetett látni. Többség 30 körüli volt, sőt rengeteg idősebb házaspárt is láttunk. Az elején lehet még több volt a fiatalabb generációból, de mostanra már csak azok maradtak benne, akik ezen nőttek fel. Vagyis a mai 20-30as korosztály. Mi 23 évesek vagyunk.
2018. okt. 18. 15:13
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Én egyszer voltam privát inves ex-raiden, egy nagy társaság jelent meg, volt kb 20 felnőtt 20-30-asok meg úgy 5 fiatalabb gyerek.
2018. okt. 18. 19:01
 3/4 Krisipoke ***** válasza:
100%
Abszolút változó. Anyukám már a 40-es évei vége felé jár, és elég komolyan nyomja. Én 26 vagyok, és elég ritkán játszom vele, viszont a "rendes" Pokémon játékokat nagyon szeretem.
2018. okt. 18. 23:59
 4/4 he84 ***** válasza:
Igen, van sok felnőtt Pokémon Go játékos, én is, meg egy régi jó barátom is. Már elmúltunk mindketten 25 évesek is évek óta, elég ennyit tudni. Bár ő a Gobeli verziót jobban szereti, a sorozatot kevésbé, ám én a sorozatot is eléggé szerettem, szeretem a mai napig is a legtöbb évadját. Persze vannak gyerekek és bőven kamaszok is, akik részben a sorozat alapján kezdték megismerni és megtudni, vannak akik meg anélkül, meg akik előbb a Go-t, aztán a rajzfilmet. Lehet mindenféle variáció.
2018. nov. 16. 23:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!