Most épp mindenki a Fortnite-al játszik. Pár hónap/év múlva jön a következő divatjáték és annak is csökkenni fog a népszerűsége.
2018. okt. 18. 12:36
2/10 anonim válasza:
Egyrészt mert sokan megunták, nem mai játék már, amikor a fénykorát élte akkor azért én is beletoltam pár száz órát, másrészt a játék fejlesztése sokak szerint (szerintem is) rossz irányba halad, a minecraft abban volt igazán korszakalkotó a játékiparban hogy igazán szabadjára lehetett engedni benne a kreativitást, de az utóbbi update-kben inkább ebbe a rohangálós kardal csapkodós irányba ment el, ami valljuk be azért más játékokban jobban megvan csinálva.
2018. okt. 18. 12:37
3/10 anonim válasza:
Akkoriban újdonság volt, most már rengeteg hasonló játék van (koppintások, vannak eredetinek mondható átírások stb), emellett ezekből vannak gyárilag is ingyenesek, nem kell vacakolni a törttel, fel tudsz menni minden szerverre (míg MC-nél sok helyen bent van az eredetiség szűrő, tehát aki nem fizetett érte, nem mehet fel stb).
Nem mondanám rossznak, de sokak számára elmúlt az újdonság varázsa. Amit akartak, megépítettek, leölték, felfedezték stb.
2018. okt. 18. 12:38
4/10 anonim válasza:
Az emberek megunták, jött új tömegjáték, egy ideig azzal fognak szórakozni, majd pár év múlva megint jön egy új játék... Ez mindig is így ment. Hiába tesznek bele egy új állatot, modokkal már sokkal többet elérhettél a játékban. Már elmúlt a varázsa.
2018. okt. 18. 12:44
5/10 anonim válasza:
Én kb 8 éve játszottam vele utoljára. Akkoriban nagyon népszerű játék volt, sokan szerették. Azóta fel is nőttem, már egyáltalán nem kötne le. (és szerintem sokan így vannak ezzel) Az a generáció is inkább már mással játszik. Pont valamelyik nap néztem róla videót, eléggé megváltozott. Jó rá visszagondolni, de elmúlt a varázs. :)
2018. okt. 18. 12:45
6/10 A kérdező kommentje:
Hát igen egyet kell hogy értsek a válaszokkal, a korosztályok felnőnek és már áttérnek más játékokra. A normálisabbak abbahagyták a játékot, de a generáció legalja, a 9 éves korosztály játszik vele. Elég csak megnézni 1-2 magyar minecraft youtube videót amely ezt a korosztályt szólítja meg. És vannak azok a "felnőttek" akik még megtalálják a játék varázsát, azonban az efféle videók/9 éves éves korosztály miatt lenézik az értelmesebb játékosokat (felnőtteket), és rámondják hogy ez az ovodások játéka.
Elég elszomorító az is, hogy normális új minecraft videók alig léteznek, mivel a legtöbb ennek a kiskorú korosztálynak szól, és az ilyenek után én is megértem ha valaki abbahagyja ezt a játékot.
2018. okt. 18. 14:36
7/10 anonim válasza:
Lehet találni Youtube-on normális minecraft tartalmat is, amúgy, még mindik sok lehetőség van benne, és egyre többet terveznek. Nagyon sok remek kalandpályát és még akár horror pályát is készítenek, és ezt mind csak mod nélkül, de a modok és a modpackek is remekek. Sajnos nagyon sok csatorna(magyarokra gondolok) rontja a hírnevét, de azért vannak olyanok is akik tényleg minőségi tartamlat raknak fel. Szerintem nincs másik játék amit ennyien ismernek, mégha nem is játszák, de azt se feledjük, hogy már lassan 10 éve folyamatosan fejlesztik és nem tervezik egyhama abbahagyni. Nem kell még leírni a Minecraftot
Attól, hogy elmúlt a hype, a játék minősége változatlan. Akik nem csak azért szerették mert divat, azok most is szeretik. Az a generáció aki ezen nőtt fel, gyakran tér vissza nosztalgiázni. Most már a Fortnite hype is kezd véget érni. Pár év múlva el is felejtjük. A Minecraft viszont továbbra is kultjáték lesz. És nem attól lesz egy játék kultjáték, hogy éppen azzal tolják a 10 évesek... hanem azzal, hogy ezek a 10 évesek 10 év múlva is vissza vissza jönnek vele játszani. (saját tapasztalat, most 18 vagyok és 12 éves korom környékén játszottam vele aktívan. Ennek ellenére sok kortársamat érdekli és vissza vonzza. Ez egy kortalan játék)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!