Szerintetek mennyiért tudnám eladni a Far Cry 5 xbox one-s verzióját?
Figyelt kérdés
Nemrég vettem újonnan de engem annyira nem fogott meg, arra gondoltam eladnám.2018. okt. 17. 19:32
1/5 anonim válasza:
Szerintem max 10k..bár akit érdekelt a game azmár régmegvette :D akit meg nem érdekelt már a megjelenéskorse az mostse fog érte ennyi pénzt kiadni
2/5 anonim válasza:
26-30 euroért meg lehet venni digitálisan, szóval a 10k úgymond okés lehet a dobozosért, többet nem valószínű, hogy fizetnének érte, így is csak az akinek fontos, hogy dobozos legyen.
3/5 A kérdező kommentje:
Énis naggyából annyira gondoltam. Szerintetek hova lenne érdemes feltenni hirdetni?
2018. okt. 18. 17:04
4/5 anonim válasza:
Fb-n van xbox one hungary csoport, sokan árulnak és cserélgetnek játékokat.
5/5 A kérdező kommentje:
Utána nézek,köszi!
2018. okt. 20. 11:09
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!