Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Tudtok játékot, amihez kevés...

Tudtok játékot, amihez kevés ram kell? (Videókártya 2Gb-s)

Figyelt kérdés

Szepen lassan bovitgetem a gepem,most ott tartok ,hogy 2Gb-s Nvidia Gt640 videokartya van benne ,de csak 2Gb ram ,meg egy PentiumR Dual Core 2,7-es proci.

Mivel tudnek (mivel lenne erdemes) jatszani?

2018. okt. 17. 14:56
 1/9 anonim ***** válasza:

Miért nem veszel memória kártyát? Egyáltalán nem drágák azok

vegyél 8 giga ramot az bármellik játékhoz elég lessz

2018. okt. 17. 16:11
 2/9 anonim ***** válasza:
2 Gb RAM manapság édeskevés. Ha játszani szeretnél, akkor 8 GB a minimum, ráadásul se a proci, se a videokártya nem egy erőmű. Régebbi játékok közül keresgess.
2018. okt. 17. 16:29
 3/9 A kérdező kommentje:

Azert szerintem 2Gb-s videokartya valamire eleg :D

Ramot akarok venni,csak elotte be kell szereznem egy 64bites windows 10-et ,addig felesleges lenne 8ra boviteni.

Procira majd gyurok meg,bar sok jatekhoz 2,5ghz-s dual proci eleg ,tehat inkabb a rammal van gond.

2018. okt. 17. 16:39
 4/9 A kérdező kommentje:

Nem komoly gamer gepnek tervezem,de jelenleg egy CsGo se megy el (szepen bejon a menu ,nem akad meg semmi ,de amikor tolti a palyat akkor kidob).

Egy Forestnek orulnek ,ha menne ,egy EuroTruck 2 se lenne rossz. Aztan neha szoktam Minecraftozni azon a szerveren amit a gyk nem enged leirni,szoval van meg mit fejleszteni.

Ja es persze ssd-ket is be kell majd szereznem.

2018. okt. 17. 16:43
 5/9 anonim ***** válasza:
A régi gta-kat elvinné kényelmesen. (De a 4-et mar nem) Illetve még próbalkozhatsz az nfs-ekkel, úgy 2011-ig. Az első 3 assassin's creedet is elvinné, szerintem
2018. okt. 17. 18:23
 6/9 A kérdező kommentje:

5,,te elolvastad amit leirtam?:DD 2GB-s videókártya meg 2GB ram.

A GTA4-et még akkor is elvitte a gépem ,mikor még csak 1,5Gb ram volt benne valami noname 512es videókártyával

A régi 512es videókártyával (ugyanigy 2gb rammal) ment a NFS the run is.

Assasins Creed4-et is játszottam,szintén 512-es videókártyával.

Igazából vannak olyan játékok (pl gangbeasts) amihez nem kell sok ram,inkább a grafikai háttér a fontos,olyanok kellenének:D

2018. okt. 17. 18:32
 7/9 anonim ***** válasza:
Itt az 5-ös, nem olvastam félre, én csak válaszoltam a kérdésedre. És ezek kötül mindegyik beleillik.
2018. okt. 17. 19:19
 8/9 A kérdező kommentje:
Hat de azt irtad ,hogy a gta4 mar nem menne,a 2011 elotti nfs-ekkel probalkozhatok es az ac-k is 3ig mennenek (szerinted)
2018. okt. 17. 19:22
 9/9 anonim ***** válasza:
Biztosra mentem (5-ös)
2018. okt. 17. 19:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!