Mi a probléma a Nintendo Switch Online-nal?
,, azt se felejtsük azért el, hogy 10szer annyiba is kerül egy havi előfizetés, mint a switch online."
De többet is kapsz a pénzedért, mint az, hogy multizhass. Switchnél meg szószerint azért fizetsz, hogy multizhas.
,,Olyannal mondjuk én biztos nem kezdenék beszélgetni, aki szerint mondjuk a Super Mario Bros. 3 vagy a Legend of Zelda akár közelében is van a gagyinak."
Kibeszélt arról, hogy gagyik lennének? Megse említettem őket, egyetlen egy Nintendos játékot sem. Arról beszéltem, hogy PS és Xbox előfizetés mellé elég jó játékokat szoktak sokszor adni.
13.: Akkor elnézést kérek, úgy értettem, hogy azt mondod, hogy a NES játékok a "mindenféle gagyi", és ezzel ellentétben jó játékokat kapsz a másik két gépen.
Persze, amúgy nyilván magasabb értékű játékokat kapsz a konkurencián, és ezért is van a magasabb ár, viszont ha azt nézzük, hogy valakit konkrétan az online multi érdekelne, a többi gépen akkor is kifizettetik vele a magasabb összeget. Oké, korábban ingyenes volt Nintendo-n az online, és kár, hogy már fizetős, de talán az évi 1400 forintba nem fog senki belehalni, és ennyit már az bőven megért, amennyit a menyasszonyommal játszottunk a NES appal, még úgy is, hogy a játékok nagy része megvolt már ilyen vagy olyan formában.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!