Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Mi a probléma a Nintendo...

Mi a probléma a Nintendo Switch Online-nal?

Figyelt kérdés
Rengeteg dislikot kap youtube-on meg mindenhol. Mi a gond vele? Csak évi 20 dollárba kerül, mellé kapsz pár klasszikus játékot. Mi olyan rossz van ezen? Azt eddig is tudtuk, hogy csak az elején lesz ingyenes az online play és később fizetős lesz, mint más konzolokon. Akkor mégis mi a nagy probléma?

2018. okt. 16. 14:39
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Igen, többet fizetsz, többet kapsz. Itt meg azért fizetsz hogy az eddig ingyenes multiplayerben a barátaid ellen játszhass.
2018. dec. 13. 10:03
 12/15 anonim ***** válasza:

,, azt se felejtsük azért el, hogy 10szer annyiba is kerül egy havi előfizetés, mint a switch online."

De többet is kapsz a pénzedért, mint az, hogy multizhass. Switchnél meg szószerint azért fizetsz, hogy multizhas.

2018. dec. 13. 12:26
 13/15 anonim ***** válasza:

,,Olyannal mondjuk én biztos nem kezdenék beszélgetni, aki szerint mondjuk a Super Mario Bros. 3 vagy a Legend of Zelda akár közelében is van a gagyinak."

Kibeszélt arról, hogy gagyik lennének? Megse említettem őket, egyetlen egy Nintendos játékot sem. Arról beszéltem, hogy PS és Xbox előfizetés mellé elég jó játékokat szoktak sokszor adni.

2018. dec. 13. 12:27
 14/15 A kérdező kommentje:
De akkor mindkettő ugyanott tart. Ha a ps plusz kerülne ennyibe, akkor ott sem kapnátok többé a jó játékokat. Akkor miről is beszélünk? Ha sokat fizetsz, akkor többet kapsz, ha keveset fizetsz, akkor keveset kapsz. Logikus, nem?
2018. dec. 13. 13:47
 15/15 Krisipoke ***** válasza:

13.: Akkor elnézést kérek, úgy értettem, hogy azt mondod, hogy a NES játékok a "mindenféle gagyi", és ezzel ellentétben jó játékokat kapsz a másik két gépen.

Persze, amúgy nyilván magasabb értékű játékokat kapsz a konkurencián, és ezért is van a magasabb ár, viszont ha azt nézzük, hogy valakit konkrétan az online multi érdekelne, a többi gépen akkor is kifizettetik vele a magasabb összeget. Oké, korábban ingyenes volt Nintendo-n az online, és kár, hogy már fizetős, de talán az évi 1400 forintba nem fog senki belehalni, és ennyit már az bőven megért, amennyit a menyasszonyommal játszottunk a NES appal, még úgy is, hogy a játékok nagy része megvolt már ilyen vagy olyan formában.

2018. dec. 13. 21:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!