GuildWars2 egy idő után mindig leáll?
Valami tipp? Ajánlott gépigény bőven megvan, sőt, mióta utoljára játszottam, újabb a VGA.
Nem tudom, miért dob ki X percenként a játék...
Valakinek hasonló tapasztalat? Megoldás rá?
Nem láttam ilyet. Mi fut még a háttérben? Pontos gép adatok? Lehet megtelik a ram és nem bírja kezelni.
Az, hogy újabb a vga meg semmit nem jelent, mert egy HD 7970, ami jó 6 éve jelent meg, teljesítményben lenyom egy viszonylag friss, pár éves gt 1030-at, de akár rx460/560-at is.
Ír ki valamit, amikor kidob a játék? Emellett akkor pontosítani kéne azt a bőven megvan gépigényt is, pontos processzor, videokártya név (tehát nem X GHz proci meg Y GB videokártya, hanem a rendes neve, ami alapján be lehet azonosítani, GHz általában 100-ra ráillik, GB-nál meg jóval többre), memória mérete (hány gb) esetleg órajele (Hány MHz), op rendszer neve, bit száma.
Egy kérdező, aki hajlandó lenne bármit is elárulni azon kívül hogy gond van?
Van egy kocsim, nem indul, mi a baja? Minden infó nélkül így, gép előtt ülve írja már le valaki, persze annál többet nem árulok el, hogy nem megy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!