a WT sokkalta hűbb a történelemhez ami a WoTról egyáltalán nem mondható el. A WoT ban az a jó hogy minden tanknak megvan az egyedi jaték stílusa, na meg elég nagy a választék leköti az ember figyelmét
2018. okt. 10. 18:24
2/7 anonim válasza:
A WoT elonye hogy tobb jatekossal rendelkezik, igy tobb a troll is, es tobb jarmuvel, aminek fele csak papiron letezett, igy egyben a hatranya is a hasrautessel kitalalt es patchenkent ossze vissza modositott pancel/loveg ertekek. Szemely szerint a celzasmechanika irto pocseok.
A Wt kozelebb all a valosaghoz, es van "nehezsegi fokozat", egybe van minden jarmu egy kliensben, kombinalt jatekmodok, ingyenes idobeli jarmujavitas, nincs arty, a legvedelem meg szorakoztatobb, tobb jarmuvet vihetsz egy csataba, a celzas meg a tudasodat reszesiti elonyben es nem a szerencsedet.
2018. okt. 10. 19:20
3/7 anonim válasza:
Csak wottal játszottam még, de nem csak a szerencsén múlik, hanem azon is, hogy mennyit költesz a játékra. Főleg magas szinteken
2018. okt. 10. 22:38
4/7 anonim válasza:
Na ez is igaz. 5 ev Wt alatt csak garazshelyet vettem, ami nelkul is meglettem volna siman.
Ocsemnek ugyanannyi evre siman van 150-200 ezre a WoT-ban.
2018. okt. 10. 22:45
5/7 anonim válasza:
WT. WoTot felejtsd el. Ott az egész arról szól, hogy perkálj. Én instant töröltem le mikor szembesültem vele, hogy prémium lőszer is van. Magyarul, aki több valós pénzt költ a játékra helyzeti előnybe kerül. A prémium tankokról inkább ne is beszéljünk.
2018. okt. 12. 12:39
6/7 anonim válasza:
# 5
Prémium lőszert sima ezüstért is tudsz venni nem kell venned goldért. Mellesleg ritka hogy szükséged van arra
2018. okt. 12. 12:43
7/7 anonim válasza:
Először mindig így kezdődik, utána elérkezik majd az a pont, hogy normálisan csak a prémium lőszerrel tudj érvényesülni, utána meg az is, hogy egyszerűen ne tudj rendes mennyiséget kifarmolni. Sok hasonló dolgot láttam már F2Pként induló játékokkal, Battlefield Heroest is megjártam anno.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!