Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Need for speed no limits...

Need for speed no limits hackben segíteni tudok vannak? Csak online hack eket találtam és nekem 1 se működik.

Figyelt kérdés
2018. okt. 10. 14:04
 1/7 anonim ***** válasza:
Azért, mert ha ahoz lenne működő hack, elég sok törvényt sértene, létrehozása, publikálása és használata is. :) Nem lesz soha vagy ha lesz is nem lesz publikus.
2018. okt. 10. 17:34
 2/7 anonim ***** válasza:

MPGH-n less körbe.

Amúgy az emg csak egy dolog, hogy legális vagy nem, mintha nem lennének vele tele az online játékok...

2018. okt. 13. 03:11
 3/7 anonim ***** válasza:
Egy dolog nem egy dolog, senkit nem fog érdekelni, ha a készítő fellép-e az ügyben és ez a játék nem olyan kicsi, hogy ne tegyenek ellene, mivel adatbázisba menti az adataid, tehát azt kell feltörni és azon belül átírni a dolgokat, ami egyenlő azzal hogy a hackerkedést követsz el, amit súlyosan büntet a törvény
2018. okt. 13. 09:47
 4/7 anonim ***** válasza:

Az elmélet és a gyakorlat között akkor is van különbség, ezen a vonalon naponta ezreket tartóztathatnának le...

Nem mellesleg legtöbb esetben nem a szervereken tárolt adatokba nyúlnak bele közvetlen hanem kliens oldalról intézik, hogy a szerver más adatokat kapjon.

2018. okt. 13. 20:13
 5/7 anonim ***** válasza:
Én tudom, hogy semmit nem tesznek ellene, ha pedig kliensbe piszkálnak az már termék lopás, mert változtattak rajta, amit publikáltak, viszont szerzői jogok, sem felhasználási jogok nincsennek meg azoknak akik ezt módosítják. Ugyanott vagyunk, egy hack létrehozása törvénybe ütközik. Ez a jéghegynek a teteje, még ezt látod, még ezt jobb esetben elnézik, viszont van olyan, aki feljelenti az adott weboldalt/poszt létrehozót, aki publikálta a hacket, na meg, ha extrém dolgot akarsz az Epic Games perelte a Hackereket.
2018. okt. 15. 20:43
 6/7 anonim ***** válasza:
Ez is olyan dolog, hogy akkor ott a tört játékok témaköre, illetve persze néha néha megfognak pár embert, de van mellettük rengeteg másik. Nem támogatom én sem a dolgot, de ettől független elkerülhetetlen a dolog, szélmalomharc lehet ez ellen de valós nem.
2018. okt. 15. 22:51
 7/7 anonim ***** válasza:
Németország lép fel szépen a tört játékok ellen, Angliában a torrentezés ellen indult kampány, próbálnak tenni ellene, de, ha csak a Piratebay-t nézed se jutnak sokra, viszont mint mondtad, keveseket elkapnak és sok kicsi sokra megy. Aki ezzel foglalkozik viszont tudja hogy rejtse el magát.
2018. okt. 16. 10:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!