Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Pokemon go azt irja ki angolul...

Pokemon go azt irja ki angolul hogy nem sikerult a helyet felismerni valami ilyesmi miert van ez?

Figyelt kérdés
Csalni akartam, le is szedtem egy progit ami jo. Meg a google terkep is elhiszi hogy new yorkban vagyok. Ez a fos pokemon go meg azt irja nem sikerul felismerni a helyet. Ilyen piros hiba uzenet. Miert van ez?? Mar agyfszt kapok. Mer nem megy. Odatesz new yorkba de nem megy ezt irja ki. Androidos vagyok.

2018. okt. 2. 13:29
 1/7 anonim ***** válasza:
75%
Csalás elleni védelem van a játékban? Még ilyet...
2018. okt. 2. 13:57
 2/7 anonim ***** válasza:
Mit nem értesz ezen? Google térkép az nem játék, ott nincs olyan, hogy csalsz. Ha New Yorkban akarsz lenni, akkkor ott leszel és nem lesz semmi következménye. A Pokemon Go meg egy játék. Játékokban mindig szűrik a csalókat.
2018. okt. 2. 14:33
 3/7 A kérdező kommentje:
De hogy csinaljak?? Hogy lehet hogy rajtam kifog?? Legalabb egy joysctikot bele lehet rakni hogy tudjak menni ide oda??? Legalabb itt ahol lakom tudjak menni.
2018. okt. 2. 15:18
 4/7 anonim ***** válasza:
Persze. Ezt úgy hívják, hogy fogod a lusta s.ggedet és kimész sétálni, vagy törlöd a játékot, mert nyilvánvaló, hogy nem neked lett kitalálva.
2018. okt. 2. 16:04
 5/7 A kérdező kommentje:
Aha ahhoz mobilnet is kene. De ha lenne meg akkor se mennek ki. En itthonrol akarok jatszani mindenaron.
2018. okt. 2. 16:42
 6/7 anonim ***** válasza:

A pokemon GO játék arra lett kitalálva, hogy kimenj a szabadba. Nem muszáj ezzel egyet érteni, és játszani sem muszáj vele.

A GPS koordinátás csalásokat elég szépen visszaverték már, nehéz még most is működőt találni.

Ez nem az a játék, amit otthon, a fenekeden ülve játszhatsz. Ha nincs mobilnet és ki se akarsz menni, akkor sajnos másik játék után kell nézned.

2018. okt. 2. 16:46
 7/7 anonim ***** válasza:
Akkor ott a pokemon let's go. Az otthonülős és PoGo stílusra lett építve. De persze az nem ingyenes. Vagy veszel mobilnetet, vagy keresel másik játékot.
2018. okt. 2. 18:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!