Mennyire éri meg végigjátszani a Fallout Tactics és BoS epizódokat?
Én meg a Bethesda-féle Fallout-okat nyilvánítottam meg nem történtté :)
Hogy komolyan is válaszoljak: Lehet emulálni a BoS-t, de minek... épp egy fokkal jobb csak, mint a Big Rigs.
A Tactics-ban vannak hülyeségek, melyeknél első pillantásra is nyilvánvaló, hogy nem illenek bele a Fallout univerzumba, de a maga kategóriájában egész jó kis játék, megér egy végigjátszást.
#1 Akkor a Tactics lehet, hogy kap egy esélyt, különösen, mert a főbb eseményei a Fallout világának részét képzik.
A BoS valóban elég bugyutának tűnik, de egy esélyt talán érdemel, ha másért nem, hogy elszörnyedjek. :D Csak nem vagyok képben az emulátorokkal...
Egyébként a Bethesda féle játékok sem olyan borzalmasak, nemrég belekezdtem a Fallout 3-ba, és jobb mint amire számítottam, vannak átgondolatlan küldetések, a fő történetszál is elég gyenge, illetve az rpg elemek is vissza lettek figva, az első két részhez képest, de van pár kifejezetten jó mellékküldetés, és a térkép is jól össze lett rakva, plusz rengeteg az érdekes feljegyzés.
A 4. viszont valóban gyenge lett, mint rpg, és mint Fallout. A 76 sem ad okot a bizakodásra...
Egyébként, a Fallout Van Buren demót kipróbáltad? Ha minden igaz, elérhető valahol.
Kipróbáltam amikor kiszivárgott. A New Vegas végül elég sok elemet átvett tőle. Innen le tudod tölteni:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!