Titeket is kidob az Euro Truck Simulator 2 a legutolsó frissítés óta?
Amióta a legutolsó (pótkocsis) frissítés megérkezett azóta ha belépek és elindulok akkor kidob, gyors betöltés majd ott folytatom ahol megszakadt és ezt sokszor, már néha élvezhetetlen a játék
Másnál is előfordul ez?
Hogy tudnék a fejlesztőknek írni emiatt?
Nekem egy ilyen öreg 10 éves hardverconfigom van: Dell Optiplex 745, Processzor: Intel(R) Core(TM)2 CPU 6700 2,66 GHz, RAM: 8 GB, Videókártya: NVIDIA GeoForce GT 240.
Engem is kidob a fuvarból a főmenübe, majd World of Truckos betöltőképpel visszatölt, de közben a kamionnal nekimehetek bárminek.
Inkább a kevés RAM-ra gyanakszom esetemben.
Próbáltam másik monitorral futtatni.
Újratelepítettem a játékot a D:re, új profilt kezdtem, tehát még csak gyorsfuvarok vannak. Nincs semmi mod. Eddig is csak a magyar mapnál és a promodsnál volt, amelyek külön profilok.
BIOS frissítést is csináltam más okokból. Ennek következtében is megváltozhatott a memóriakezelés.
Egy szóval elbaszták ez a játékot nem kicsit, hanem nagyon és talán egy nagyobb hardverfejlesztés után működni fog, meg addig talán kijavítják ezt a nem kicsi hibát.
A profiljaimat sem szándékoztam kidobni, de már mérgemben kidobtam.
Ja, és az ATS-nél ugyanez a helyzet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!