Fiam születésnapjára megvenném a Shadow of the Tomb Raider játékot számítógépre, lesz valaha DVD formájában is?
Egy éve van erőforrásigényes játékokra alkalmas gépe a fiamnak, amire vett már 2-3 drágább játékot. A gond az, hogy most ezt a játékot csak letölthető formában lehet megvenni Streamen, csak így találtam, ami nem jöhet szóba, mert az internetkapcsolatunk alkalmatlan rá, hogy 40gb-t letöltsünk, ez teljesen irreális 20 mbps-sel.
És nem, nem akarunk más előfizetést, mert nem szoktunk letölteni általában, csak netezni, és a jövőben is inkább DVD-n vennénk játékot. A fiamnak megmondtam, hogy tőlünk születésnapra, karácsonyra kap játékot, a többit saját zsebből fizeti és nem vagyok hajlandó az interneten változtatni, mert nekem és a feleségemnek ez így jó.
Nem lehet DVD-n megvenni sehol Magyarországon? Ha nem vagy ha csak külföldről lehet rendelni, akkor passzoljuk.
Üdv, egy apuka
*steam
Ne nevettess, anno 10 megàs nettel szedtem le a GTA 5-t... igaz 2 napba telt de ez van. Nem kell azt a gépet folyamatosan használni, elindítod a letöltést és kész.
Nincs esetleg ismerős erősebb nettel?
Mikor páromnak anno lassú nete volt letöltötte nálunk a játékot, átmásolta pendrive-ra, hazavitte és rátette a gépére.
Megemelem a tetet.
Apuka szerint nem eri meg letolteni a jatekot mert ~50 ora.
A regi torrentes korszakomban atlagban 23 kb/s sebesseggel, 32 napot vartam mire letoltott egy regi, nem tul nepszeru jatekot, mert alig volt ki seed-elje.
Tovabba sem ertem ezt a makacssagot:
nem vagyok hajlandó az interneten változtatni, mert nekem és a feleségemnek ez így jó -es a gyereknek velemenye nem szamit?
En a 300-as netrol siman ataltam az 500-ra, pedig a 300 se volt teljesen kihasznalva.
"Pedig az legalább 50 nem mondtam hülyeséget."
De, orbitális baromságot mondtál.
"Nekem anno a 12 GB-s FEAR 2-t, szedte 6 órán át."
És? Ez mindössze annyit jelent, hogy kemény 4,5 megabittel szedted. Semmi mást.
A hivatalos rendszerigényben 40 gb tárhely szerepel. Túlozzunk, és a járulékos dolgokkal együtt legyen 45.
20 megabit/8= 2,5 MB másodpercenként.
45000 MB/2,5 MB/s=18000 s
18000 s/3600 s = 5 h.
5 kemény óra miatt picsog a "kedves" apuka. Nevetséges.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!