A sims3-ban mi történik ha egy természet feletti simnek megveszem a Sellőhínárt?
"A sims3-ban mi történik ha egy természet feletti simnek megveszem a Sellőhínárt?"
A forrás szerint semmi, mert csak nem-természetfeletti sim változhat sellővé.
A klónozós kérdésre nem találtam választ.
"A mixerkedés jártasság kapcsán amikor "keverjen ki egy új italt" lehetőségre mmegyek, az új italnak sosincs hangulati hatása. Miért?"
Mert kicsi rá az esély.
"A nektároknak van?"
A leírásból úgy gondolom, hogy igen.
"Meddig érleljem őket?"
Ameddig akarod. Minden nappal értékesebbek lesznek. A legjobb állvány (rack) bónuszt ad ehhez.
"Az aromax légfrissítő jó is valamire vagy csak meditálni lehet vele?"
Meditáláshoz jó, 45 perc meditálás után jobb lesz a sim kedve.
"A szobrászat jártasság hogy működik? Mit kell tenni első lépésnek?"
Vásárlási módban (Buy mode) vedd meg a Tanulás/Hobbik (Study/Hobbies) szekcióból a "Pedestrian Sculpting Station"-t, magyarításban nem tudom mi a neve, talán Kezdő/alap szobrász állomás vagy valami ilyesmi.
"A drágakőcsiszoló gépnél a metszés lehetőségei mitől függnek? Pl szív alakú metszést nem mindig ajánlja fel
A forrás szerint a szív alakú metszés akkor válik elérhetővé ha teljesíted a Gem Collector (Drágakőgyűjtő, gyűjts össze 10 féle drágakövet) kihívást.
"A fémeket otthon is be lehet olvasztani? (Mi kell hozzá?) vagy csak beolvasztatni lehet?"
Ha jól értem, ha megvan a Prism Art Studio kiegészítő, akkor használhatod az olvasztógépet (Smelting Machine).
"Növénysim hogy tudja magát beásni a földbe? Még nem tudtam ilyenre utasítani fiatal felnőttként sem, illetve pocsolyaelszívásra sem."
Ha elég víz van a szervezetében akkor a fotoszintetizáláshoz csak az kell, hogy kint legyen nappal.
https://www.youtube.com/watch?v=xlcrIlzQM80
"Lehetnek terhesek a növénysimek?"
Igen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!