Minecraftban a balta erosebb mint a kard? :o
Figyelt kérdés
A gyemant kard 7-et sebez,mig a gyemant balta 9et...2018. szept. 2. 19:33
1/5 anonim válasza:
Lehet kardként használni, csak pl varázslóasztallal nem tudsz rá feltenni élességet, vagy hogy meggyújtsa a mobokat, de könyvvel üllőnél szerintem rá lehet tenni, meg ha azzal vágsz fát is, akkor hamarabb elkopik mint a sima kard, viszont praktikus mert spórolsz gyémántot meg slotot is. Amúgy nekem nem rémlik hogy többet sebezne, de lehet.
2/5 A kérdező kommentje:
Valamivel (elvileg) lassabb ,de az a +2 sebzes eleg sok ,foleg hogy balta. Arra gondoltam,hogy lehet ,hogy az a sebzes a fara vonatkozik nem pedig playerre,,,dehat kitudja :D
2018. szept. 2. 20:46
3/5 anonim válasza:
de a gyémántkard sztem jobb mert azzal tudod spamelni az ütéseket sőt ha feltöltödik a célkeresztnél az a kis kard akkor több mobot is meg tudsz ütni egyszerre :D
4/5 A kérdező kommentje:
Ahol en jatszok ,ott 1.12 van,de nincs "csikja" a kardnak ,szoval folyamatosan lehet vele utni.
2018. szept. 7. 19:26
5/5 MinecraftBro válasza:
akkor te valami szerveren játszol. a legtöbb pvp szerveren egyébként nincs az a pici kard és ha folyamatosan lehet ütni vele akkor a balta jobb. ja és ha könyvet megenchantolsz élesség 5-el és szikra 2-vel akkor rohadt op lesz a balta
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!