A PUBG-ben mi számít?
Én inkább az aktív játékmódot képviselem, de nem annyira aktívat, mint pl shroud, chocotaco, stb. Csinálnám, de annyira pro nem vagyok, még gyakorolgatni kell hozzá bőven :)
Próbálok taktikázni, néhol kis időre bekempelek, várom hogy jöjjenek. Alapvetően elég sokat futkározok, ha hallok lövést sokszor rájuk megyek. Ha pedig látok embert, akkor lövöm. Kivéve, ha taktikusabb épp akkor nem rá lőni.
Nekem az a játékban nem élvezet, hogy bokorról bokorra megyek és várom, hogy mások játszanak, majd az utolsót lelövöm. Megnyertem, és??? Azt szeretem, amikor van vagy 4+ killem és úgy nyerem meg (solo, duo, squad) Nekem számít az ölés és ha már top10-ben benne vagyok akkor elégedett vagyok alapvetően, persze csak akkor, ha öltem is! :)
(egyébként van verseny, ahol számít az ölés)
Én a passzív játékot nem élvezném, unalmas lenne (számomra)
"Nekem az a játékban nem élvezet, hogy bokorról bokorra megyek és várom, hogy mások játszanak, majd az utolsót lelövöm. Megnyertem, és??? "
És megnyered a meccset, hát ez a játékban a feladat, hogy a végén csak egy marad. :D Ha szabályosan játszol és nem csalsz, akkor szerintem tökmindegy, hogy az első helyet hogyan szerezted meg. Persze, hogy élvezetesebb úgy, hogy közben gyilkolsz, de lássuk be a játék célja a győzelem megszerzés és szabályos kereteken belül mindegy milyen áron és hogyan győzől.
"egyébként van verseny, ahol számít az ölé"
Én ilyenről még sose hallottam, tudsz pár példát említeni, mert le vagyok maradva
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!