Valaki mond jó játékokat xbox 360ra?
Figyelt kérdés
2010. jún. 21. 19:36
1/9 anonim válasza:
Fable II.
Assassin's I-II
Hitman
Condemned
Fallout 3
Sillent Hill
2/9 anonim válasza:
Autós: BLUR,Need for speed, Split Second
Akció: Assasins Creed 2(egyik kedvencem)
Skate 1,2,3 (Deszkás, nagyon szeretem)
FIFA 10 (kötelező XBOX- ra):)
FPS: Bioshock, Halo
Az új Prince of Persia (forogotten sands) is jó.
Meg nagyon sok jó van még.
Ird, hogy mien tipúst szeretnél!
3/9 A kérdező kommentje:
:D mindenféle jöhet, zúdítsatok kedvenc játékaitokkal :)
2010. jún. 21. 20:07
4/9 anonim válasza:
Alan Wake, Splinter Cell:Conviction,Wanted, Force Unleashed Ultimate Sith Edition, Dark Messiah of Might and Magic, Dirt 2, Forza 3, Need for Speed Shift, Street Fighter 4, Assassins Creed 1-2, Darksiders, Mass Effect 1-2, Gears of War 1-2, Batman Arkham Asylum, Conan, Resident Evil 5, Call of Duty Modern Warfare 1-2, Skate 2, Bayonetta, Army of Two, Naruto Rise of a Ninja, GTA Episodes from Librety City, Dragon Age Origins, Ninja Gaiden 2, Fallout 3, ,Oblivion,FIFA 10,Operation Flashpoint:Dragon Rising,Ace Kombat6,PES6,Over G Fighter,Soul Calibur IV,Midnight Club:Los Angeles,Forza 2,PES 2008,FIFA 08,Gun,Need for Speed:Pro Street,Medal of Honor:Airborne,
5/9 anonim válasza:
Nekem 100 játékom van mert mert nem mondtam semmit :P
7/9 Gregor555 válasza:
GTA IV
Metro 2033
C.O.D.: Black Ops
Fifa 11
Forza 3
Red Dead Redemption
Left 4 Dead 2
8/9 Szalai Martin válasza:
Call of duty black ops
Skate 3
gta4
mafia 2
midnight club los angeles
call of duty modern warfare 2
assassin creed brotherhood
saints row 2
test drive unlimited 2
crysis 2( majd most jön ki)
és még sorolhatnéék jópér játékot:)
9/9 anonim válasza:
Call Of Duty Black ops,GTA 4, Kinect Sports,Operation Flashpoint,Need For Speed,Fifa
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!