Rainbow Six Siege, Maverick és Clash hogyan unlockolható?
Figyelt kérdés
Láttam már hogy játsszák őket, de én nem tudom unlockolni és meg sincsennek, nem találom sehol. Vagy még nem jött be az Operation Grim Sky?2018. aug. 29. 12:31
1/3 anonim válasza:
Technical Test Serveren játszanak velük.
Sok játéknál van ilyen, ha megvan a R6, az Ubisoft könyvtáradban kell lennie a TTS-nek is.
Minden új operation előtt frissítik, és egy bizonyos időre lehet rajta próbálgatni, és hibákat kutatni, hogy ne az éles játékban kelljen javítani ha találnak valamit.
2/3 A kérdező kommentje:
Értem, köszönöm :)
2018. aug. 30. 19:52
3/3 marci2002 válasza:
Szia a rendes játékba még nem kerültek be majd csak szeptember 5.-én fognak bekerülni és szeptember 11-től lehet majd őket megvenni 25 ezer játék beli pénzért ha nincsen season pas-ed.Ha van akkor szeptember 5.-töl már te is tudsz velük játszani. Akiket pedig láttál azok tts-n játszottak ahogy az elöző srác már le írta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!