League of Legends: Szinte minden játék lose, és csak akkor nyerek ha carryznek, mit tegyek?
Figyelt kérdés
Goldból viszonylag elég könnyen jutottam ki platinába, mint flex, mint solo-ba. Most viszont állandóan csak veszítek, és nagyon rossz KDA-kkal. Pl. legutóbbi játék 2/9/13 Morgana vereség, azelőtti 0/8/10 Janna vereség. Nem tudom min kéne változtatnom, folyamatosan gyakorlok és próbálok tanulni a hibáimból. Úgy érzem ez a játék már nem is ugyanaz amit megszerettem. Valahogy teljesen más. Most tele van csupa olyan hősökkel, akik seperc alatt az arcodba ugranak és eltűnsz. Ősszel kezdtem neki, akkor még élveztem is minden percet, még ha vesztettem is. Ilyen sorozatos lose viszont még soha nem volt, hogy gyakorlatilag tényleg csak akkor nyerek, ha valaki carryz. Mikor sokat nyertem, akkor éreztem, hogy az én munkám is benne van, pl Morg betalálok a q-kkal, Janna jól shieldelek és jó a poke, most viszont egy 0-nak érzem magam és support main-ként mindig a háttérbe szorulok. Lehet ez az elo már meghaladja a szintem, azért a sok lose. Vagy a játékot rontották el olyan szinten, hogyha nem szeretsz ugrándozós, one shotolós assassinokkal játszani, akkor inkább ne is játsz. Ki szerettem volna jutni diamondba, mert kövi szezonban teljesen másképp lesz a rangsorolás, és ki tudja tetszene-e. De óriási csalódás, mint a játék menete, mint saját magam is a játék szemszögéből. Valamit azért tehetnék szerintetek, hogy jobb legyek, min változtassak? Próbáljak más lanen játszani? Pl. egy Teemo tophoz gondolom nem kell sok játéktudás, vagy egy Lux midhez. Köszi aki tud segíteni.2018. aug. 27. 21:00
1/1 anonim válasza:
carryzz amíg olyan divbe nem kerülsz, ahol normálisak a játékosok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!