Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Horizon Zero Down - Complite...

Gázolaj kérdése:

Horizon Zero Down - Complite editon BUG (? )

Figyelt kérdés

Idén vettem meg a PS4 pro-mat és a Hzd - C E-t hozzá. Kiválóan működik, semmi baj nem volt vele.

A DLC-be nem kezdtem bele, és mivel maximalista vagyok, így 100%-ra szeretném kivinni. Már 99,58%-nál tartok és (spoilerek) ahhoz, hogy meglegyen 100, meg kell venni azt a bizonyos "oseram arrow breaker heavy" outfitet. De mikor megveszem, minimális várakozás után kidobott a játékból azzal a hibaüzenettel, hogy: CE-34878-0. Utána betölt 100%-ra az automatikus hibajavítás és kidob a PS4 főmenüjébe. Nekem nem dob be "értesítést küldjön a Sony nak" vagy valami.

Nem történik meg a megvétel mikor újra bekapcsolom a játékot.

Gondoltam okés, a 100% nem fontos, megyek a DLC-re. Csinálom a küldiket mikor a (spoilerek) "the shaman's path" küldi alatt föl kell venni a "stromslinger" fegyvert és mikor fölveszem, újra kidob a játékból és hibaüzenet, stb.Ezzel csak az a baj, hogy nem tudok továbbmenni a DLC-vel, csak ha befejezem ezt.

Valaki tud segíteni? Köszi előre is.

#bug #zero #pickup #arrow #CE-34878-0 #Complite #Stromslinger #Oseram
2018. aug. 27. 20:55
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!