Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Dark souls 3-ban a kiegek mit...

Dark souls 3-ban a kiegek mit takarnak?

Figyelt kérdés
Látom, hogy kinguin-en fent van az alap DS3 3500 forintért, és az ashes of ariendel dlc 1600-ért. De nem tudom a dlc-k mit takarnak, mit old fel az ashes of ariendel meg a ringed city és a season pass, mert nekem mindegyik megvan és csak haverommal akarom tolni az alap game-t és a dlc-t, szóval mit kéne megvenni, és melyikbe pontosabban mi van?
2018. aug. 21. 16:35
 1/3 anonim ***** válasza:

Gondolom nehéz lett volna rákeresni, mit tartalmaznak a csomagok.

[link]

új területek, hozzá tartozó bossokkal, fegyver és pálncélszettekkel, varázslatokkal, NPC-kkel.

2018. aug. 21. 17:45
 2/3 A kérdező kommentje:
oh értem, és akkor az a season pass, annyit takar, hogy mind a kettő dlc benne van benne? ringed city és ashes of ariendel? vagy valami teljesen más? mert azt nem írja viszont, hogy az mi
2018. aug. 21. 21:23
 3/3 anonim ***** válasza:

Igen, a season pass mindkét kiegészítőt tartalmazza, bár ezt a steamen is lehet látni.

[link]

Expand your DARK SOULS™ III experience with the Season Pass and gain access to 2 epic DLC packs at a discounted price.

2018. aug. 21. 21:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!