Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Minecraftban melyik ez a mód?...

Minecraftban melyik ez a mód? Sürgős!

Figyelt kérdés
Melyik az a mód, amelyikkel azt lehet elérni, hogy ha megnyomom az e betűt, akkor jobb oldalon megjellennek a blockok, itemek akár survivalban is(ugye hogy ha megnyomom az O betűt akkor dobja fel), és így az r betűvel meg lehet nézni, hogy pl hogyan kell valamit craftolni. NAGYON SÜRGŐS

2018. aug. 20. 14:25
 1/8 anonim ***** válasza:
Inventory mód?
2018. aug. 20. 14:25
 2/8 anonim ***** válasza:
Vagy TooManyItems mod?
2018. aug. 20. 14:26
 3/8 anonim ***** válasza:
sokfajta van, de szerintem a toomanyitemsre gondolsz.
2018. aug. 20. 16:56
 4/8 anonim ***** válasza:

NotEnough Items 1.2.5-1.8

JustEnoughItems 1.9+

2018. aug. 20. 18:45
 5/8 he84 ***** válasza:
A JEI (Just Enough Items) és a NEI (Not Enough Items). Szerintem a JEI jobb, legalábbis akkor, ha elég neked az a funkciója, hogy oldalt listázza a cuccokat és megnézheted ott a receptjüket. A NEI-ben vannak egyéb csalás extrák is, erre nem mindenkinek an szüksége, például nekem sem.
2018. aug. 21. 17:18
 6/8 anonim ***** válasza:

2 ilyen van:

NEI - ezzel csak meg tudod nézni kogylehet valamit crafolni(ha sok moddal játszol hasznos)

TMI - ezzel bármikor tudsz bármilyen tárgyat magadhoz venni, enchantolni, elnevezni, meg ilyenek, meg pár alap parancsot is irányíthatsz vele, pl időt állíthatsz.

2018. aug. 22. 18:51
 7/8 he84 ***** válasza:
Nem csak a NEI, meg a TMI, hanem igenis a JEI is ilyen. Pluszba saját tapasztalatból tudom.
2018. aug. 23. 13:08
 8/8 anonim válasza:
TooManyItems
2018. aug. 24. 11:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!