Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Szeretném megvenni a GTA5-öt...

Szeretném megvenni a GTA5-öt steamen és nem nagyon értek hozzá. HELP?

Figyelt kérdés

1. hallottam, hogy van ez a Social Club és hogy ide még be kell regisztrálni hogy tudj online-ozni.. Vagy amikor letöltöm a játékot egyből tudok az online-ban játszani?

2. ha regisztrálni kell Social Clubon, hogy tudom összekapcsolni az accountomat a letöltött játékkal?

3. Hallottam, hogy sok embert ok nélkül bannolnak és a support (vagy mi) nem reagál semmit..

Bocsi ha hülyeséget írtam de tényleg nem értek hozzá:D

2018. aug. 12. 22:04
 1/4 anonim ***** válasza:

Igen kell SC acc is.

Steamen ha elinditod, megnyitja a SC launchert, ott be kell lepned.

Nem bannolnak ok nelkul. Csak ha csalsz. Vagy modolsz. Egy skin is mod, hiaba nem csalas.

2018. aug. 13. 00:11
 2/4 A kérdező kommentje:
Köszi a gyors választ! Még egy kérdés: ha van a gépen egy másik tört gta 5 amiben modok vannak az nem fogja zavarni a rendesen megvásárolt példányt?
2018. aug. 13. 15:00
 3/4 anonim ***** válasza:
Kulon mappaban legyen (Program Files/ Gta_regi es GTA V) a tort es az uj, meg a mentesek (Dokumentumok/ RS Games talan). Akkor biztos hogy nem.
2018. aug. 13. 16:02
 4/4 A kérdező kommentje:
Az E meghajtón van egy külön Gta5 (ahol a tört játék van) és egy Steam (ahova nyilván megy a megvásárolt játék) mappa..
2018. aug. 13. 16:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!