A G2A megbízható? Többy lent!
Digitális kulcsokat árulnak, online kell kifizetni, online kapod a kulcsot. Szürkepiaci oldal, ami azt jelenti hogy lopott kulcsokat is árulnak, illetve lopott bankkártyák pénzét mossák az oldalon keresztül. Ebből az következik, hogy ha nem fizeted ki az oldal felé a védelmi pénzt a játék árán felül, akkor ha bevonják a játékod kulcsát, azzal elveszted a hozzáférést és a pénzed is.
Ettől messze biztonságosabb, ha megvárod a következő Steam vásárt, ahol ugyanúgy le van akár 50-90%-kal árazva a játék, és ott legális példányt kapsz. De ennél is online kell kifizetni, nincs kiszállítás.
Van két nagy leárazási szezon, egyszer nyáron, egyszer télen, 2 héten át. Ezen felül ünnepekhez kapcsolódóan van újévi, kínai újévi, halloweeni és hálaadás körüli akciós hét, mindig az aktuális ünnep körül. Ezen felül a tematikus gaming események kapcsán is van, a kiadók évfordulóinál, nagyobb nevű játékok bejelentésekor. És még ezen felül is véletlenszerűen hétközi és hétvégi akciós napokat is tartanak, és még minden ami nem a fentiekbe tartozik, az a kiadók véletlenszerű leárazása.
Összességében egy nem túlhype-olt nem premier AAA-játék évente átlagos 5-10 alkalommal leárazásra kerül, szinte havonta-kéthavonta.
Összességébe megbízható a g2a, de hallottam már rosszat is róla, így nem ajánlom.
De persze megpróbálhatod, mert kicsi az esély, hogy pont te jársz majd rosszul, de benne van a pakliba sajna.
Én nem vennék ott semmit.
inkább g2play
a g2a szerintem nem megbízható
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!