Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » A G2A megbízható? Többy lent!

A G2A megbízható? Többy lent!

Figyelt kérdés
Mennyire megbízható a G2A mivel nekem mondtak olyat hogy nem nagyon illetve ott lehet házhoz rendelne? Mert nekem ezt is mondták.

2018. aug. 12. 16:10
 1/9 anonim ***** válasza:

Digitális kulcsokat árulnak, online kell kifizetni, online kapod a kulcsot. Szürkepiaci oldal, ami azt jelenti hogy lopott kulcsokat is árulnak, illetve lopott bankkártyák pénzét mossák az oldalon keresztül. Ebből az következik, hogy ha nem fizeted ki az oldal felé a védelmi pénzt a játék árán felül, akkor ha bevonják a játékod kulcsát, azzal elveszted a hozzáférést és a pénzed is.

Ettől messze biztonságosabb, ha megvárod a következő Steam vásárt, ahol ugyanúgy le van akár 50-90%-kal árazva a játék, és ott legális példányt kapsz. De ennél is online kell kifizetni, nincs kiszállítás.

2018. aug. 12. 17:23
 2/9 A kérdező kommentje:
És ilyen leárazás mikor van a steamon?
2018. aug. 12. 19:51
 3/9 anonim ***** válasza:

Van két nagy leárazási szezon, egyszer nyáron, egyszer télen, 2 héten át. Ezen felül ünnepekhez kapcsolódóan van újévi, kínai újévi, halloweeni és hálaadás körüli akciós hét, mindig az aktuális ünnep körül. Ezen felül a tematikus gaming események kapcsán is van, a kiadók évfordulóinál, nagyobb nevű játékok bejelentésekor. És még ezen felül is véletlenszerűen hétközi és hétvégi akciós napokat is tartanak, és még minden ami nem a fentiekbe tartozik, az a kiadók véletlenszerű leárazása.

Összességében egy nem túlhype-olt nem premier AAA-játék évente átlagos 5-10 alkalommal leárazásra kerül, szinte havonta-kéthavonta.

2018. aug. 12. 19:54
 4/9 A kérdező kommentje:
És a nyári akció az mikor van? Vagy már esetleg volt?
2018. aug. 12. 20:26
 5/9 A kérdező kommentje:
Ja és köszi a sok segítséget
2018. aug. 12. 20:27
 6/9 anonim ***** válasza:

Összességébe megbízható a g2a, de hallottam már rosszat is róla, így nem ajánlom.

De persze megpróbálhatod, mert kicsi az esély, hogy pont te jársz majd rosszul, de benne van a pakliba sajna.

Én nem vennék ott semmit.

2018. aug. 12. 21:22
 7/9 A kérdező kommentje:
Én úgy szerettem volna ott vásárolni hogy házhoz szállítással a kódot megkapjam és azt hittem hogy ott lehet mivel az egyik barátom mondta hogy ó ott úgy vett egy játékot hogy házhoz szálították a kódot elvileg. ( a Farm Together nevezetú játékról van és ugye az csak steamon van meg G2An és ezek szerint mind a 2 helyen csak kártyás fizetés van)
2018. aug. 12. 22:06
 8/9 anonim ***** válasza:
Nem kuldtek neki semmit hazhoz. Digitalis kulcs. Benne van a neveben. Mit szeretnel azon kiszallittatni? Egybol megvan amint kifizeted. Es megbizhato. Felsz elbukni 5 eurot? Akkor hagyjad es vedd meg tobbert Steamen - par euros kulonbseg, ha azt sem akarod, akkor bukta.
2018. aug. 13. 00:29
 9/9 anonim ***** válasza:

inkább g2play

a g2a szerintem nem megbízható

2018. aug. 13. 02:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!