Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Mi olyan jó a Mafia 3 történet...

Mi olyan jó a Mafia 3 történetében?

Figyelt kérdés

Több hozzászólást olvastam már, hogy mekkora a sztori.

Na oké, a dokumentarista jelleg tök oké, az is jó, hogy van az a beépített ügynök a motelben.

De ennyi!

Nincs története a játéknak, az nem történet, hogy sorban foglaljuk el a negyedeket aztán nem történik semmi.

A GTA San Andreasban csak egy része volt a területfoglalás, mellette volt egy valóban jó sztori.

2018. aug. 12. 11:20
 1/4 anonim ***** válasza:
egyszeru, mert a regi generacio mar felnott es a nagybetud eletet eli, nem jatszik, es az ujgeneracios kis gyokerek vannak most a porondon... En mar 15+ eve nyomok az ipart, minden platformot kiprobaltam mar, szoval eleg sok mindent lattam, es szerintem is harmatgyenge, de aki mostanaban kezdte az ipart annak ez nagy szam, pedig a Mafia 2 jobb vllt, de a Mafia 1 meg sokkal jobb volt, csak persze azzal mar nem fognak jatszani mert "gagyi grafika" meg "nem 4k 60fps uktra high grafika" blablabla
2018. aug. 12. 14:47
 2/4 anonim ***** válasza:
bocs a helyesirasi hibakert, aprok a gombok ezen a fos telefonon :D
2018. aug. 12. 14:48
 3/4 A kérdező kommentje:
Az összes ilyennek kötelet kellene a nyakába.
2018. aug. 12. 19:46
 4/4 anonim ***** válasza:
Én játszottam mindegyik Mafia-t, GTA-kat, de nem gondolom hogy a Mafia 3 története rossz lenne A kivitelezése, és a háttértartalma miatt simán felér bármelyik említett játékával. Az "tarkónlövést érdemlő" emberek meg se értik a Mafia 3-at, akkor meg miről beszélünk?
2018. aug. 29. 16:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!