Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » A Mass Effect 'Ultimate...

Mellák Martin kérdése:

A Mass Effect 'Ultimate Edition'-nél miért nem müködik egyik létező magyarítás sem?

Figyelt kérdés
A magyarositások.hu-ról leszetem a magyarítás és telepitettem de annyit csinált hogy készitete néhány új fáljt mint 'saferun.exe' és vissza állyítota a beállitásaimat az alapra. A másik magyarítás az oprend.hu-ról van Laci09-től aminek az orosz patche ugyan müködött viszont a magyar patchnél mindig azt irta ki hogy 'corrupted' (azaz megsérült) és különbözö oldalak-ról próbáltam leszedni de mindig ugyan az.

2018. aug. 9. 21:23
 1/1 anonim ***** válasza:

A játék magyarul jelent meg, külön nem csináltak hozzá magyarítást. Ami a magyaritások.hu-n van, az egy patch a magyar játékhoz, a másik, amit letöltöttél, azok pedig a magyar fájlok a magyar verzióból, amik nem nagyon kompatibilisek a többi verzióval.

A legjobb amit tehetsz, hogy a magyar verziót szerzed be.

2018. aug. 9. 21:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!