Hogy lehet leszoktatni valakit a wowról?
Az illető egy marha nagy kocka és még akkor is wowozik mikor msn-en beszélgetünk elegem van leszeretném szoktatni minél hamarabb de hogyan tehetném ezt meg? ötletek?
Elöre is köszi 14/L
ma 15:00
jótanács:
töröld a wowot a gépről!
hidd el én is wowoztam elég kocka voltam(fullos rugó:D)
és az eredménye nem lett szép...vagy 2 hete töröltem a wowot a gépről és már nem is érdekel..TÖRÖLD A WOWOT!VAGY A MEDVEDISZNÓEMBER MEGESZ!:D am hány éves vagy hogy wowozol?
"TÖRÖLD LE A GÉPÉRŐL!ÉS NEHOGY MOND NEKI HOGY LESZ EGY ÚJ KIEGÉSZÍTŐ!"
hülyevagyhülyevagy hahahaha énis tudom hogy lesz nem vok idióta és nem fogja tudni letörölni a wowot, EEEENNYI amúgy is most beszélek vele skypon és közben wowozok, észre se vette :P ennyi vagy ahhahahahahahahhahahahahahhaha
amúgy azért annyira nem vagyok kocka hogy nem eszem nem iszom, ez a tündér eszik naponta kétszer egy morzsát :D
de engem nem zavar, az én tündérem. <3
amúgy meg, igen, szeretem a wowot, de nem jobban mint a barátnőmet, annyit nem ér meg hogy elveszítsem, amikor beszélni szeretne velem beszélhet és beszél is, és h csak annyit mondok hogy ok, meg hogy ja akkor is tudom mit mondott.
SZERETLEK @* ! (bocsi, csak kicenzúráztam a barátnőm nevét :D)
.... ....
...... ...... Én is nagyon Szeretlek @>{
............... .....CUPP..... =)
.............
.........
....
..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!