Szerintitek sokk nezetseget fog hozni a youtube csatornam ha ojan videkat töltök fel mint pll hogyan hackeld meg a dream league soccert vagy a gangstar vegast vagy inazuma eleven anime magyar forditasa? Mennyire lesz sikeres szerintitek?
Figyelt kérdés
el kezdjem?2018. aug. 4. 19:56
11/17 anonim válasza:
Szerintem is várj még pár évet. Addig tanulj meg még jobban hackelni, és ne csak egy rootolt telóról csináld, a lucky patcher-rel, vagy a game killer-rel, hanem valami olyan programmal, amihez ész is kell.
12/17 A kérdező kommentje:
nem ijen szar alkalmazasokal csinalom !!
2018. aug. 5. 14:12
13/17 anonim válasza:
Szia! :D
Én az animéket szeretem, a játékokat kevésbé, ezért én elfogult vagyok az animék témakörében...
Én sem bántásból mondom, de ha animéhez akarsz feliratot illeszteni, akkor minden egyes szót nézz meg előtte valahol (pl.: MTA helyesírási honlapja), hogy hogyan kell rendesen írni az adott szót (pl.: ilyen, nem ijen).
Ezt az "Inazuma Elevwn"-t még nem láttam, ezért nem tudom, hogy van-e magyar felirattal már máshol. Ha feliratozva van már, akkor szerintem a "gémeres" cuccok hasznosabbak, bár szerintem a hackelés a többi játékossal szemben csalásnak számít...
Na szóval semmit sem szántam bántásnak! Azért remélem, sikerülni fog, ha valamelyiket elkezded csinálni. :D
Ui.:Majd elküldenéd/ kommentelnéd a vidit, ha kész vagy? Szívesen megnézném^^
14/17 A kérdező kommentje:
aha ertem igen persze ha szertned!!mar feltöltötem ird be yutubon hogy inazuma eleven ares no tenbin 1 evad 1 resz wild animal toys a csartorna neve!
2018. aug. 5. 15:17
16/17 anonim válasza:
Háát a hackelelős nem fog de ha anime részeket teszel fell az neghozhatja gyümölcsét :D de indavideon érdemesebb kezdeni a videózástmert ott sokal több ember nézz ajimét mint YT-n
17/17 anonim válasza:
Mellesleg YT-ról pár napon belül úgyis lekapják szerzői jogok miatt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!