Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » 2018 ki vesz még konzolt?

2018 ki vesz még konzolt?

Figyelt kérdés

2018. aug. 3. 17:01
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Az, akinek még nincs, de szeretne.
2018. aug. 3. 17:20
 2/12 A kérdező kommentje:
De miért nem vesznek inkább PC-t helyette? ezer és ezer ok van arra hogy miért ne konzolt vegyenek.
2018. aug. 3. 17:26
 3/12 anonim ***** válasza:
90%
Ha engem a konzol exkluzív címek érdekelnek, akkor is vegyek PC-t?
2018. aug. 3. 17:32
 4/12 anonim ***** válasza:
73%

"ezer és ezer ok van arra hogy miért ne konzolt vegyenek."

Melyek teljes mértékben igazak is és számodra relevánsak. Rengeteg ember pedig ezer és ezer okot tudok felsorolni, hogy miért vesz konzolt.

olcsóbb, exclusive játékok, nem kell telepítéssel bajlódni, nem kell fenntartanom alkatrészcserével, nem kell rá többet költenem. stb.

Ezzel NEM a pc-t akarom leszólni, csak számomra ezek fontosabb dolgok és ezért választottam konzolt.

Azt is teljesen megértem, aki maga szereti összerakni a gépét és a beállításokkal babrálni. Nekem ez felesleges nyűg, de még sorolhatnám, ez csak pár példa.

Véleményem szerint tökmindegy mivel játszol. A lényeg, hogy egy jó csapathoz tartozz, akik együtt szívesen töltik el az időt ;)

2018. aug. 3. 17:44
 5/12 anonim ***** válasza:
74%

ÉN !

Van mind a 2, a válasz meg h van rá pénzem. Fanboy Pistikéjéknek meg nincs ! Azt ezért rágják itt a gitet full feleslegen.

Mer jaj dik mán a PC-s grafika meg az exclusive ok.

Nem tök mind 1 h ki miért mit vesz ? Ezt hívják piacnak. Kereslet/ kínálat.

Na cső !

2018. aug. 3. 18:06
 6/12 anonim ***** válasza:
Mert van már egy PC-m és a konzol exkluzív játékok is érdekelnek utazás során meg nem vihetem az asztali gépemet, de a DS, Switch tökéletesek erre a célra.
2018. aug. 3. 19:12
 7/12 anonim ***** válasza:
73%
Mert pl. olyan játékot játszok, ami nincs PC-n? Meg például azért, mert 45k-ért lett meg az Xboxom, kb. 200.000 Ft helyett amibe a PC került volna?
2018. aug. 3. 21:26
 8/12 anonim ***** válasza:
22%

Konzolon mondjuk minden kiadott játék megy az adott generáción belül, míg PC-nél simán újra meg újra ráköltesz 100-150 ezret 1,5-2 évente, mert új vga, több ram, jobb proci, de akkor már lap csere is stb.

Aztán ott vannak az exkluzívok, ez igaz PC-re is.

Ott a személyes ízlés kérdése, na meg a használt lemezes játékokat pl lehet cserélgetni, így olcsóbb mint mindent megvenni teljes áron (lehet, hogy drágább a konzolra a játék, de ha a lemezt eladod 70-80%os vételáron, máris csak pár ezerbe került az új játék).

És végül a pénztárca. Nekem pl van egy jónak mondható PC-m meg konzolom is, mert vannak játékok, amik érdekelnek és csak azon a konzolon érhetőek el.

Ez a ki vesz konzolt tipikus megnyilvánulása azoknak, akik vagy nem dolgoznak és otthon lógnak a szüleik nyakán vagy nincs pénzük és sírnak ha nem 2 forint egy mai csúcs kártya.

2018. aug. 3. 23:19
 9/12 anonim ***** válasza:

tudod azért mert valamire való grafkartya 150k

na most ehelyett egy xbox vagy ps4 nagyjából 100 körül megvan

és mivel steam óta sokan nem warezolnak, így semmi extra nincs abban hogy veszed a játékot

2018. aug. 10. 07:53
 10/12 anonim ***** válasza:

red dead redemption 2

jó várakozást a pc-s verzióra kérdező

2018. aug. 25. 21:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!