Melyik a legjobb ingyenes MMO?
Lehúztam a metin2-ben 6 évet, azonban nem mondanám a legjobbnak.
Szimplán bármin elfut, illetve nincs túlbonyolítva.
Emellett, ami számomra fontos, hogy nem azon a rendszeren alapul, amikor elég valamire rákattintani és utána csak a skilleket lehet nyomni.
Több MMO-t is kipróbáltam.
WOW egyáltalán nem tetszett, pont amiatt a harcrendszer miatt, hogy olyan mintha nem én irányítanék.
Rákattintok egy szörnyre és üti.. az nekem nem elég jó.
Én akarnám ütni, úgy hogy nyomkodom az egeret. :D
AION is ezért kuka számomra.
Tera már tetszett, azonban amire volt olyan gépem, hogy ezen játszhassak rájöttem, hogy minden MMO csak időnyelő/pénznyelő, undorítóan függővé tevő játék.
Szóval időben abba hagytam, mielőtt ráfüggtem volna.
Talán ami legjobban hasonlított a Metin2-re, az a Black Desert Online volt. Csak egy vadonatúj köntösben.
A 7 napos próbaidőt úgy toltam végig, hogy észre se vettem, hogy lejárt.
Már majdnem meg is vettem, de itt megint rájöttem, hogy ha megveszem, akkor megint jön pár év durva függőség, szóval inkább letöröltem, de néha még mindig eszembe jut. :D
Guild Of Wars szintén az a rákattintok és üti.. nem nekem való.
CABAl is az irányítás miatt nem volt jó számomra.
GOA is az irányítás miatt. Meg egy hatalmas pénzlehúzó játék. :D
De ha ingyenesnél kell maradni, akkor szerintem:
Tera, Metin2, Aion
minden MMO csak időnyelő/pénznyelő, undorítóan függővé tevő játék.
Szóval időben abba hagytam, mielőtt ráfüggtem volna
A fuggoseg a jatekos fejeben alakul ki, igazabol csak o tehet a fuggosegerol es nem a jatekszerverek. Epp ezert nem lesz mindenki hardcore kocka, csak epp casual jatekos. Ahogy rengetegen tudnak fuggeni Lol, Wot, Cs, bongeszos jatekok, vagy epp poker, kazino, vagy alkohol meg cigi vagy epp drogok.
A kerdesre meg nincs legjobb mmo. Nem is lesz soha, mivel ami nekem a legjobb, az lehet masnak akkor se tetszik ha fejreall, es forditva, amitol masok hasraesnek hogy milyen uberszupermegaorbitalis jatek, arra meg en nezek hulyen, hogy komolyan ezt a vacakot jatszak millioan?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!