Hogy lehet szines NEVET csinálni a cod4 -ben?
Figyelt kérdés
Bocsi a majdnem offolásért de azt tudom hogy, kell szinesen írni és bindelni, de a nevemet nem tudom szinessé tenni úgy, hogy mikór megölök valakit vagy engem őlnek meg is szinesen látszódjon. Mert most is szines a nevem csak akkór nem látszik. Azt tudom, hogy dupla szin kódot kell használni de hogy is??? :^^1 vagy ^1^1 ??? Légyszíves válaszóljatok!!!2010. jún. 19. 17:37
1/5 anonim válasza:
Nyomd le egyszerre az AltGr és 3-as billentyűt, majd utána egy számot! A beírt szöveg az alábbi színekben fog megjelenni: 1=Piros, 2=Zöld, 3=Sárga, 4=Kék, 5=Világos kék, 6=Lila, 7=Fehér, 8=Nemzetenként változó, 9=Szürke
2/5 A kérdező kommentje:
ahhhhh nem lehet megérteni hogy nem erre vagyok kíváncsi? mint mondtam ezt tudom és nem a szines szöveggel van a gond!
2010. jún. 28. 17:17
3/5 anonim válasza:
nekem nem megy:S de pedik kellene mindent jól csinálok:S és nem megy :S
4/5 King0010 válasza:
És az AltGr hol van a billyentyűzeten???
5/5 anonim válasza:
Van az a hosszú gomb -úgy hívják Space- attól jobbra lakik az AltGr!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!