Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Miért lép ki a játékból, mi...

Miért lép ki a játékból, mi lehet a megoldás?

Figyelt kérdés

Egyik nap (((letoltottem))) a No Man's Sky játékot, kipróbálás céljából, hogy hogyan fut a gépemen. Mert akkor felesleges lett volna megvenni, ha akad vagy el sem indul. Kipróbáltam, minden ment faszán. Másnap megvettem.

Betölt a menüig, aztán jön a loading shaders (kb 10 perc) utána kidob az asztalra és bezárja a játékot. Szóval még nem tudtam elindítani. Vicces, hogy a kalóz verziót meg igen.

Nézelődtem fórumokon. Töröljek mappát, frissítsem a windowst, videókártyát. Megcsináltam. Még sem jó.

2018. júl. 29. 23:20
 1/2 anonim ***** válasza:
49%

Szerintem nem bírja a géped, vagy hibásan telepítődött fel. Nem tudom, hogy mit kéne tenni, szerintem a fejlesztőket kérdezd. De az javaslom, hogy mielőtt letöltesz bármien játékot, akár a demóját is, keress rá hogy:

[játék neve] gépigény

2018. júl. 30. 08:27
 2/2 A kérdező kommentje:

Megnéztem a gépigényt, bár a GPU nem volt a listában, ezért nem tudtam összehasonlítani. Minimális GPU igény (GPU: nVidia GTX 480, AMD Radeon 7870) Ezeknél elvileg jobb a videókártyám.

Acer Aspire 5 A515-41G-F30X

Bár lehet ezt a laptop mobil videókártyát nem támogatja a játék. Csak akkor azt nem értem, hogy a kalóz verzióval hogyan futott.

2018. júl. 30. 16:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!