Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » PS3 tulajok! Hogy néz ki egy...

PS3 tulajok! Hogy néz ki egy ps3 játék? (lent)

Figyelt kérdés
épp egy ps3-mat vásárolok, cfw-vel, teli játékkal. a legjobban a far cry 4, ac4, gta 5 izgat, de a youtube alapján elkeseredtem, hogy nem hogy csúnya az xbox360hoz képest de még laggol is. higgyek ennek? /82cm a tv-m, hdmi csatlakozót használnék./ 320gb slim gép.

2018. júl. 29. 18:46
 1/10 anonim ***** válasza:
Talán a PS4 vagy Xbox One-os verziókból volt a gameplay, azokhoz képest tényleg nem valami jó a játékélmény. A 360-nál valamivel erősebb a PS3.
2018. júl. 29. 19:33
 2/10 A kérdező kommentje:
jó videókat néztem. mafia 2-nél még fű sincs ps3-mon, 360on van..
2018. júl. 29. 19:37
 3/10 nyiri jozsi válasza:
Ha tényleg szép grafikát szertnél vegyél egy ps4-et,nagyon sok ps3 játék elérhető hozzá,és legtöbb eseteben még textura javitásokkal is.Őszintén nekem másfél éve van ps3-am,és nekem semmi gondom nem volt,igaz nem nagy tévén csapattam.De nemrég vettem egy ps4 pro-t,és az után már azért nekem is feltünt a változás ha próbáltam játszani valamit újra a ps3-mon.Ez van,nem mai gép már.De ha nincs pénzed ps4 re,de mégis érdekel néhány exclusive cim,attól még megveheted a 3-ast,csak ne várj tőle xbox one,vagy ps4 teljesitményt.
2018. júl. 29. 20:17
 4/10 A kérdező kommentje:
persze, ezt tudom. hát ha valóban nem akadnak rajta a játékok akkor jó. nem is igazán a grafika érdekel hanem hogy amiért fizetek az ne akadozzon
2018. júl. 29. 20:20
 5/10 anonim ***** válasza:
A multiplatform játékok tényleg gyengébben néztek ki és hajlamosak voltak frame dropra, mint az X360-asok. Én is leginkább csak exkluzívokra és kifejezetten japán stílusú játékokra használom/tam a PS3-at, multiplatformokat pedig PC-n vagy Xboxon játszottam.
2018. júl. 29. 20:36
 6/10 anonim ***** válasza:

Nekem van PS3-am, játszottam vele exkluzívokat, és multiplatform játékokat is. Az Xbox 360 teljesítményben jobb volt a PS3-nál, de nem sokkal.

Az exkluzív címek többnyire probléma nélkül futnak, de pl. a FarCry 4, a Black Flag.. mai szemmel (biztos sokan nem emlékeznek rá) pocsék teljesítménnyel mennek. Egy gyenge PC jobban elviszi már ezeket a játékokat. A Black Flag hajlamos volt konkrét szaggatásra a nagyobb városokban, a FarCry 4 meg alaphangon ment kb. 25 FPS-el, ami akár 18-19-re is csökkent.

Ilyen játékokra nem javaslok PS3-at, inkább PS4-et, Xbox One-t, esetleg egy közepes erősségű PC-t.

2018. júl. 30. 11:09
 7/10 A kérdező kommentje:
Ma már egy 360e van az asztalomon rajta 91 játékkal, 45e volt. Nem akadnak a játrékok. Köszi a válaszokat!
2018. júl. 30. 14:32
 8/10 anonim ***** válasza:
:) Ha esetleg van közöttük eredeti játék, Xbox Onera is továbbvihető a jövőben, de sajnos még nem az összes.
2018. júl. 30. 19:42
 9/10 anonim ***** válasza:
Az összes soha nem is lesz. Az Xbox 360 visszafelé kompatibilitása a Classiccal ~300 játékkal indult és nagyjából 450-ig jutott el.
2018. júl. 30. 19:52
 10/10 anonim ***** válasza:
..ééés folyamatosan bővül. Az összes nem lesz, de több lesz, mint most. Majdnem minden héten kidobnak legalább 2-3 teljesen működőképes X360 címet Onera, ami fut a régi lemezzel.
2018. júl. 30. 22:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!