Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » A 4Storyról mi a véleményetek,...

A 4Storyról mi a véleményetek, tényleg hasonlít a WoWra?

Figyelt kérdés

Még nem próbáltam,de WoWval már játszottam.

Azt tudom,hogy ingyenes,de amúgy jó játék?

2018. júl. 19. 18:12
 1/5 anonim ***** válasza:

Egy kalap x*r, ha jót akarsz magadnak, távol tartod magad tőle. 100%-ban a valódi pénzre épül, ha nem költesz minimum 150 ezret egy karakterre, akkor már a közép szinteken sincs esélyed, nem hogy a végéig fejlődj.

Komolyan mondom, rosszabb mint a Metin2, pedig mai szinten azért ez nagy szó.

2018. júl. 19. 18:40
 2/5 A kérdező kommentje:
Pedig sokan dícsérik,meg azt mondják,hogy kiköpött WoW. Legalábbis,eddig csak WoWoztam,de gondoltam neki futok ennek,ha ennyien hasonlítják hozzá. Mert ahogy látom,a grafikus motor tényleg hasonló lehet,mondjuk egy kicsit csúnyább. Vagy szerinted ennyire rossz? Játékosbázisról mi a véleményed,rendesek? Az is sokat nyom a latba.
2018. júl. 19. 19:18
 3/5 anonim ***** válasza:

Sok jót nem hallottam róla. Én se próbáltam még, de nem is fogom a híre alapján. Csak videókat láttam róla.

Amúgy nemhogy hasonlít a wowra, hanem konkrétan egy wow copy. Csak gyengébb.

De az épületek, a fák, a kezelőfelület minden wow copy.

A játék wow copyként is hirdette magát az elején. Így próbált meg játékosokat szerezni, hogy ez az ingyenes wow.

Még a weboldaluk is hasonló volt mint a blizzard-é.

2018. júl. 20. 09:07
 4/5 A kérdező kommentje:

Akkor hagyjam az egészet?

Viszont,ha wow copy,akkor mégis jó játék lehet,nem?

2018. júl. 20. 16:33
 5/5 anonim ***** válasza:

Ha játszani akarsz vele töltsd le és játssz, kész.

Viszont 2 évnyi wow előfizetéssel + a játék megvételével kevesebbet kell wow-ra költeni mint erre a copy-ra.

2018. júl. 20. 20:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!