Jó játékok középkategóriás PC-re?
Figyelt kérdés
Kezdek unatkozni így nyáron, és szeretnék olyan játékokkal játszani,amiket nem lehet megunni pár óra alatt. Nem túl erős a gépem, szóval a GTA V-t nem vinné el. Multiplayer és ingyenes játékok előnyben, viszont a lövöldözős,autós,stb. játékokat nem annyira bírom. (amiket eddig szerettem: Metin2, Minecraft, Sims4, Fifa18, Life is Strange, AC,...) Viszont még jobb lenne ha viszonylag jó grafikájú játékokat írnátok, mert számomra a grafika is eléggé fontos.
Köszi :) 16/l
2018. júl. 14. 14:39
1/5 A kérdező kommentje:
Azt kihagytam, hogy a MOBA-kat is próbáltam már,de nem igazán tetszettek.
2018. júl. 14. 14:43
2/5 anonim válasza:
Elder Scrolls V: Skyrim. Egy pár száz órát bele lehet tenni, és nem nagy a gépigénye.
3/5 anonim válasza:
Ha sandbox, vagy túlélő játékot keresel (ugye írtad a minecraftot), akkor a Terrariát, és a Don't starve-ot is nézd meg. Az utóbbi elég nehéz lesz egy Minecraft után, de nagyon jó :)
4/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddigi válaszokat, jó ötleteket írtatok,ki fogom próbálni őket! :) Esetleg ha még valakinek van ötlete, nyugodtan leírhatja.
2018. júl. 14. 15:11
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!