Mit csináljak? (steam)
Figyelt kérdés
letöltöttem a farming simulator 17-et és amikor bele akartam lépni bedobott a steam-be hogy vegyem meg. Ugyan ez volt a 15-tel is. Mit tudok ellene tenni?? Crack?2018. júl. 13. 09:34
11/23 A kérdező kommentje:
jah és ha valakinek ilyen baja van akkor annak üzenem hogy nem kell megvenni, elég crackelni
2018. júl. 14. 15:35
12/23 anonim válasza:
"a 8-as válaszolót kérdezném, hogy te mindig fizettel mindenért?"
Eléggé szomorú, hogy egyeseknek teljesen normális dolog a lopás.
13/23 A kérdező kommentje:
és amikor letöltesz egy zenét? ugyan úgy “lopást” követsz el. És nekem ne mondjátok hogy a zenéket pénzért töltitek le, mert nem hiszem el
2018. júl. 14. 23:07
14/23 anonim válasza:
Spotify-t használok és elő vagyok rá fizetve. Ergo fizetek a zenékért.
15/23 anonim válasza:
Én meg szoktam venni vagy digitálisan, vagy CD-n a zenét. Te csak próbálod bebeszélni magadnak, hogy a lopás teljesen normális dolog, pedig nem az.
16/23 A kérdező kommentje:
akkor fizessetek érte, én meg majd elköltöm a farming simulator árát. amúgy meg én is elő vagyok fizetve az apple musicra. jah és Magyarországon a letöltés legális
2018. júl. 17. 22:41
17/23 anonim válasza:
#16: És már megint mentegeted magad, ezzel a legális-marhasággal. Ha már lopsz, azt tedd csendben, ne dicsekedve és büszkélkedve.
18/23 A kérdező kommentje:
pedig büszke leszek rá csak azért is. nCore-ra pénzért regisztráltam szval meg fizettem a farming simulator árát
2018. júl. 19. 22:24
19/23 anonim válasza:
Szóval 6000 Ft-ot fizettél az Ncorera (ennyibe kerül a játék) és csak az FS 17-et töltöd le róla? Szerintem, inkább ne is reagálj a válaszokra, mert csak magadat égeted vele.
Egyébként meg higgyük is el, hogy előfizetsz havonta az Apple Musicra mikor egy játékért nem vagy képes kiadni pénzt. Egyik pillanatban még leszólszod azt, aki előfizet a zenékért, mert te elköltöd másra, aztán hirtelen eszedbe jut, hogy ja amúgy te is előfizetsz zenére. Meg Ncorera is képes vagy fizetni, de játékért nem. Hagyjuk ezt inkább.
20/23 A kérdező kommentje:
mikor szóltam le azokat akik a zenéért fizetnek?
2018. júl. 20. 10:34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!