League of legend játékban milyen statban kell lennem, hogy elérjem az S- osztályzatot?
Szeretnék ládát szeretni és ahhoz S-kell.
Milyen arányban legyen a
Meggyilkolt hősök/halálozás/asszist
Függ a csapatod teljesítményétől, attól, hogy milyen erős csapat ellen játszol, függ attól is, hogy a hősöddel milyen teljesítményt szoktak elérni. (szerintem attól is függ, hogy a játék melyik szakaszában teljesítesz jól, de ezt rito nem erősítette meg, a többit igen).
És supportot tolom, és S- vagy fölötti igen ritka, kb 20 meccsből 1-3 nekem. Zyraval egyszerűbb, sorakával kicsit nehezebb, de nincs nagy különbség, mivel beleszámolják a hős átlag teljesítményét is.
Mindent néznek. Más hogy játszik átlagosan azzal a championnal akivel mész.
Ha pl pickelsz egy op champet, akkor lehet nem kapsz S-t 20 kill és 4 death mellett sem. (velem megtörtént)
Viszont ha gyengével játszol, akkor lehet 1 killel is S kapsz.
Farmot is nézi amúgy. Ha keveset farmolsz és nem vagy supp, akkor alapból nem ad S-t szerintem.
Csak toljad a meccseket aztán előbb-utóbb úgyis adni fog. Persze, ha szoktak jó meccseid lenni.
Ha ládát akarsz, menj sok Aramot.
Aramon könnyebb ládát szerezni.
Nekem bedobott egy Olaf-ot, úgy hogy akkor játszottam Olaf-al először és lepentáztam vele :D
Viszont az fontos, hogy meglegyen az adott hős, mert csak olyanokra kapsz ládát
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!