Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Battlefield 1 vagy a Cod WW2?

Battlefield 1 vagy a Cod WW2?

Figyelt kérdés
Szerintetek melyik a jobb játék és melyiket éri meg megvenni?

2018. júl. 9. 16:47
 1/5 anonim ***** válasza:
0%

Őszintén szóval egyik sem a szívem csücske.

Battlefield 1:

Percekig vársz a meccsre, aztán percekig futsz/lovagolsz a cél felé, végül 120 méterről kilő egy sniper, akit esélyed sem volt észrevenni. Újjáéledsz, percekig futsz, lovagolsz...

Öt-tíz órát kell gyűjtögetni egy új fegyverre, ami valójában ugyanaz, mint amit most használsz, egy másféle távcsővel.

CoD WWII: Röhejesen kevés és gyenge pálya, gagyi fegyverek, kriminális találat-érzékelés, förtelmes netkód.

És nem, nem a "savanyú a szőlő" beszél belőlem, mindkettőbe beleraktam több, mint 500 órát, és jól is mentek (a CoD-ban a TOP1000 játékos között voltam).

2018. júl. 9. 19:55
 2/5 anonim ***** válasza:
Szerintem már egyiket sem. A platform ugyan nem derült ki, de ettől független mindkettő esetében ősszel érkezik az új rész, szóval ezek rohamosan fognak veszteni a játékosállományból.
2018. júl. 10. 04:59
 3/5 anonim ***** válasza:

Nekem a WW2 sokkal jobban bejött, a zárt pálya, pörgősebb játékmenet és a jó fegyverek miatt. Nekem sose volt szerverproblémám, azonnal talált meccset (Mondjuk csak TD-t toltam.)

# 1 Én komolyan nem értelek. Ha ennyire nem tetszett a COD, akkor minek raktál bele 500 órát? Mondjuk a 400. óránál mi motivált, hogy játszottál még vele 100 órát? Kérlek, ne érts félre, nem beszólni akartam, de tényleg nem értem miért játszottál vele ennyit, ha nem tetszett.

2018. júl. 10. 23:49
 4/5 anonim ***** válasza:
#3: Egyszerű a válasz: a barátok. A Modern Warfare óta ugyanazzal a 3 emberrel nyomjuk a CoD multit, de itt eljött a pillanat, hogy azt mondtam: bocs, de nekem ebből elég volt.
2018. júl. 11. 08:21
 5/5 anonim ***** válasza:
Battlefield V
2018. júl. 13. 15:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!