Battlefield 1 vagy a Cod WW2?
Őszintén szóval egyik sem a szívem csücske.
Battlefield 1:
Percekig vársz a meccsre, aztán percekig futsz/lovagolsz a cél felé, végül 120 méterről kilő egy sniper, akit esélyed sem volt észrevenni. Újjáéledsz, percekig futsz, lovagolsz...
Öt-tíz órát kell gyűjtögetni egy új fegyverre, ami valójában ugyanaz, mint amit most használsz, egy másféle távcsővel.
CoD WWII: Röhejesen kevés és gyenge pálya, gagyi fegyverek, kriminális találat-érzékelés, förtelmes netkód.
És nem, nem a "savanyú a szőlő" beszél belőlem, mindkettőbe beleraktam több, mint 500 órát, és jól is mentek (a CoD-ban a TOP1000 játékos között voltam).
Nekem a WW2 sokkal jobban bejött, a zárt pálya, pörgősebb játékmenet és a jó fegyverek miatt. Nekem sose volt szerverproblémám, azonnal talált meccset (Mondjuk csak TD-t toltam.)
# 1 Én komolyan nem értelek. Ha ennyire nem tetszett a COD, akkor minek raktál bele 500 órát? Mondjuk a 400. óránál mi motivált, hogy játszottál még vele 100 órát? Kérlek, ne érts félre, nem beszólni akartam, de tényleg nem értem miért játszottál vele ennyit, ha nem tetszett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!