Letöltöttem egy játékot amit "mountolni" kell. Akkor mit is kell vele csinálnom?
Figyelt kérdés
Microbitről töltöttem le ahol az írták hogy miután letöltöttem "csak" ( :D) "mountoljam be a képfáljt".
De én nem tudom mit kéne vele csinálnom.
Ezt az utasítást kaptam még: [autorun]
open=setup
icon= setup.exe
label= **a játék neve**
A setup.exe-t megnyitottam de onnantól nem tudom
help me!
2018. júl. 8. 21:21
1/2 anonim válasza:
Mountolás amikor az iso fájlt berakod mondjuk daemon tools virtuális meghajtóba és lemezként kezeli a képfájlt.
2/2 anonim válasza:
a mount-olás azt jelenti, hogy be kell olvasni az iso fájlt egy virtuális lemezolvasóba (pl a fentebb említett daemon tools), vagy ki kell írnod DVD-re, blurayre (mérettől függően) és azt egy ODD-vel beolvasni.
Egyébként meg tudod nyitni winRAR-ral is, viszont ne csomagold ki, úgy nem garantált 100%-ban, hogy hibamentesen fel is tudja telepíteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!