Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » The Path (2009) játék - Miért...

The Path (2009) játék - Miért fps nézetet kapok? És hogy irányítsak?

Figyelt kérdés

Kevés videó van fenn youtube-on a játékról, de mindben azt láttam, hogy külső nézetes, azaz látom a karaktert, akivel épp megyek. Az irányítás sem tűnt ördöngösségnek. Ehhez képest, amikor telepítés után elindítottam a játékot, belső nézetet kaptam, és marhára nem tudtam irányítani a dolgokat. Néha olyan volt, mintha tudnám némileg irányítani, máskor pedig nagyon nem. Órákig(!!!) kutattam utána, hogy mégis mi lehet a gond, miért fps, miért nem tudok normálisan haladni, de egyszerűen nem jöttem rá. Néha már majdnem elbőgtem magam, annyira felhúzott ez az egész. Könyörgöm, mondja már meg valaki, hogy mit kellene csinálnom? Nem látok a menüben ilyen beállítást, a kézikönyvben sincs róla semmi!

Gondoltam arra is, hogy talán csak el kellene jutnom a nagymama házához, anélkül, hogy elmászkálnék az erdőbe, mert azt korábban olvastam, hogy ennek az egésznek pont az a lényege, hogy az erdőben sétáljak. De hogy értitek, talán az a megoldás, hogy egyenest elmegyek a házhoz, megkapom a szöveget, hogy semmit nem találtam, semmit nem fedeztem fel stb. és hogy talán, TALÁN utána végre rendesen működne a játék, ahogy a gamepleyben is láttam. Ha bármi mást nyomok, kattintok, totál nem tudom irányítani a menetirányt, megy tovább, nem áll meg, nem arra fordul stb. De csak egy irányba menve végül sikerült eljutnom a házhoz. Valahogy elevickéltem a töksötétben a nagyi szobájához is, és meg is kaptam a szöveget, és a lehetőséget, hogy újrakezdjem a játékot. Ééééééés semmi. Elindult, és ugyanaz maradt minden. Valaki szánjon már meg, mert az idegbaj kerülget! :C

2018. júl. 8. 15:43
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!