Stalker játékokról vélemény?
Legalább kétszer az összes hivatalos részt végigjátszottam, megvannak eredetiben, az első gyűjtői kiadásban és Steamen, a többi csak Steamen. Szerintem egyértelmű a fejlődés részről részre.
Az első félkészen jelent meg és a legordítóbb bugok javítását leszámítva és közép-késő béta állapotban maradt a mai napig. Jó játék, de szerintem nem érdemelte ki azt a pátoszt, amit a sorozaton belül megkap.
Még a Clear Sky-t sem értékelném visszalépésnek, mint sokan mások. A frakciózás kicsit sutára sikeredett a zóna pedig kicsit zsúfolt lett a sok emberrel, de ezt leszámítva sokat fejlődött az első részhez képest.
A Call of Pripyat viszont már minden mérce szerint jó. Rengeteg tapasztalatot gyűjtöttek a fejlesztők a korábbi részekkel, amit itt kamatoztattak és rengeteg olyan funkciót tudtak implementálni, amit eredetileg az első (kiadói nyomásra félkészen megjelentetett) részbe szántak. A három térképe mai szemmel már azért apró egy nyílt világú játéknak.
A Lost Alphával kétszer játszottam, összesen talán valami 4-5 órát. Amikor először nyilvánossá tették és később idén év elején. Jónak tűnik, a legutóbbi release már a stabilitás gondokat is orvosolta, de sajnos egyszerűen nem találtam időt, hogy belemélyedjek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!